Tuzlu Su Havuz Sistemleri

15-05-2018 08:22
Tuzlu Su Havuz Sistemleri

Tuzlu Su Havuz Sistemi Bs Pool

 

Bsv Tuzlu Su Havuzu Sistemleri

 

Tuzlu su havuzu sistemleri, dünya çapında havuz sahipleri için bir numaralı seçenek haline gelmektedir.
Piyasadaki klor jeneratörleri, günümüzde kendi kendini izleme ve otomatik kimyasal dengeleme de dahil olmak üzere havuz temizliğinizin tam otomasyonunu sağlar.

Bir havuz yükseltmesi için pazardaysanız, nasıl çalıştıkları ve yeni veya mevcut bir havuzda nasıl kurulacağı da dahil olmak üzere en iyi tuzlu su havuzu sistemleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi açıklayacağız .  
 
Tuz jeneratörü havuz sisteminin nasıl çalıştığına dair temel bilgileri ilk önce anlatarak en iyi şekilde anlaşılabilen tuzlu su klorlaşmasının birçok yararı vardır. Hijyen koşullarını korumak için klorlu kürecikleri veya kimyasal klor testlerini gerektiren geleneksel klor havuzlarından farklı olarak, havuz suyunuzdaki tuzdan sürekli olarak ve doğal olarak kendi klorunuzu yaratacaksınız.

Tuzlu su cildinize ve vücudunuza naziktir, bu da kırmızı ya da tahriş olmuş gözler yaşamadığınız anlamına gelir ve yüzdükten sonra yapışkanlık hissetmezsiniz. Sağlık yararlarına ek olarak, işletme maliyetlerini% 50'ye varan oranda azaltabilirsiniz ve havuzunuzu korumak için daha az zaman harcarsınız çünkü tuzlu su daha stabildir.
 
Havuzunuz aynı zamanda cildi tahriş edebilecek ve çok kötü bir kokuya neden olabilecek çok sayıda kötü kloramin üretmeyecektir. 
Piyasada bugün biraz kafa karıştırıcı olabilecek boyut, fiyat, özellik ve performans açısından birçok seçenek var. Doğru sistemi bulmak çok önemlidir, bu sayede havuzunuzda yıllarca sorunsuz bir şekilde keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. 
 
Tuzlu Su Havuzu Sistemleri Nasıl Çalışır

Nasıl çalışırlar? Bir tuzlu su havuzu sistemi iki ana bileşenden oluşur; kontrol paneli ve tuz hücresi veya klor üreticisi. Kontrol paneli, klor üretimini ve pompa çalışma sürelerini programladığınız, aynı zamanda tuz seviyelerini ve hücrenin durumunu izleyen sistemin kalbidir. Çoğu modelde, kontrol panelinden tamamen otomatik olacak şekilde pompa, aydınlatma veya kimyasal dağıtıcı gibi diğer cihazları ayarlayabilirsiniz.

Tuz hücresi, klor üretiminin elektroliz işlemiyle gerçekleştiği yerdir. Tuzlu su hücrenin içinden geçerken, elektrik tarafından yüklenir ve bu da tuz moleküllerinin klor içine ayrılmasına neden olur. Bu doğal süreç, tuzluluk dahil havuzunuzda her şey dengelendiği sürece sonsuz olarak tekrarlanabilir. Havuzunuzun çok daha kolay olması için yılda sadece küçük miktarlarda tuz eklemeniz gerekir.  

Özellikler farklı modellerle biraz değişir ancak tuzlu su sisteminizin aşağıdakileri izlemesini, ayarlanmasını ve gerçekleştirmesini bekleyebilirsiniz
tuz konsantrasyonu ve düşük tuz göstergesi

klor üretimi

akış tespiti

kendi kendini temizleme ve değiştirme uyarılarını içeren hücre durumu

süperklorinasyon ( şok için bir yedek değil, ancak artan havuz kullanımı veya aşırı hava şartlarında gerekli olabilir)

Bu temel fonksiyonlara ek olarak, havuz otomasyonunu bir sonraki seviyeye taşıyan gelişmiş üniteler bulunmaktadır. Otomatik bir kimyasal besleyici, kimyasal dengelemenin tahmin edilmesini ve manuel olarak çalışmasını sağlayacak deluxe ünitelerle bir yükselmedir.
 
Tuzlu su havuzunuzu koruduğunuz zamandan  ve artan verimle tasarruf ettiğiniz paradan dolayı bazı havuz sahipleri için her kuruşa değer 

Tuzlu Su Havuzu Sistemlerini Kurmak

Tuzlu su havuz sistemlerinin kurulması düşünebileceğinizden çok daha kolay. Yapmanız gereken ilk şey, özel havuzunuz için doğru boyutu belirlemektir. Sistemler günlük klor üretimine göre derecelendirilir ve 30.000 - 125.000 galon büyüklüğünde havuz için yeterli klor sağlayabilir. Yukarıdaki bir yer havuzuna sahipseniz, özellikle yer üstü tuzlu su havuzları için tasarlanmış sistemler vardır  . 

Belirlemek için ihtiyacınız olan şey, havuzunuzun galonuna bağlı olarak ihtiyacınız olan hücrenin boyutudur. Bir ürünü, derecelendirildiklerinden en az% 15 daha büyük olan bir hücreyle satın almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Bu, yüksek kullanım, aşırı sıcaklıklar ve süper-klorlamaya ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda yeterli miktarda üretime sahip olmanızı sağlayacaktır.  
 
Tuz sistemleri, havuzunuzun mevcut tesisat sistemine kolayca takılarak klor havuzlarına entegre edilebilir.
Havuzun kurulumu ve havuzun tuzlu suya dönüştürülmesi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, kullanışlı bir havuz sahibi veya havuz profesyoneli olmanıza yardımcı olacak adım adım talimatları olan tuzlu su havuzu dönüşüm sayfamızı ziyaret etmenizi öneririz. 
Sistem kurulduktan sonra, tuz konsantrasyonunu uygun miktarda almak için havuz suyuna doğal havuz tuzu eklemeniz gerekecektir .
Gerekli olan tuz miktarı, havuzunuzun boyutuna ve coğrafi alanınıza özgü diğer faktörlere bağlı olarak değişecektir.
İlk olarak havuzunuzu ilk kez dönüştürdüğünüzde tuz ekledikten sonra her yıl çok az miktar eklemeniz gerekecek


Havuz bakımı ve temizliği maksadıyla kullanılan havuz kimyasalları konusunda tereddütleriniz mi var? İçerisinde yaşadığımız ve çocuklarımızdan bize miras kalan çevremizin korunması için daha duyarlı davranmamız gerektiği konusunda aynı fikirdeysek ekolojik havuz sistemleri ya da diğer adıyla tuzlu su havuz sistemleri bs pool tuz klor jeneratörleri ile tanışmalısınız. 
 
bsv pool türkiye

Tuz klor jeneratörleri havuzun temiz ve sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli olan kimyasalların kullanımına son vermektedir. Ekolojik tuzlu su havuz sistemleri, ister deniz suyundan isterse düzenli olarak içerisine konulacak tuz ile havuzun dezenfekte edilebilmesi için gerekli olan tuzu üreterek havuz sistemi içerisinde kullanabilmektedir. Böylelikle klor, yosun önleyici gibi kimyasal maddelerin kullanım ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. 
 
Ekolojik tuzlu su havuz sistemleri

Tuz jeneratörleri sayesinde havuz içerisinde kimyasal madde kullanılmayacağından havuz suyunun belirli periyotlarla değiştirilmesi de gerekmez. Havuz suyu sağlıklı ve temiz bir şekilde yıllarca kullanılabilir.

Ekolojik havuz sistemleri, su sarfiyatını en aza indirdiği gibi değiştirilmesi gerektiğinde de içerisinde kimyasal bulunmayan ve doğaya hiçbir zarar veremeyecek olan kullanılmış suyun deşarj edilmesine imkan tanıdığı için çevreye karşı son derece duyarlıdır. 

Sofralarımızda, yemeklerimizde kullandığımız tuz %100 doğal bir maddedir ancak tek başına kullanıldığında havuz suyu içerisinde dezenfekte etkisi ortaya çıkmaz.
Tuz klor jeneratörleri sayesinde tamamen doğal tuz sayesinde hijyen sağlanır ve yosun tutmasının önüne geçilmiş olur. 

Klasik yöntemler ile dezenfekte edilen havuzlarda oluşan göz yanması ve deri üzerinde oluşan istenmeyen etkiler tuz klor jeneratörleri sayesinde ortadan kalkar. 
Ekolojik havuz sistemleri havuz sahipleri için karlı bir yatırım olacaktır.
 
Havuz suyunun uzun süre kullanılabilmesi ve havuz kimyasallarına olan gereksinimin ortadan kalkması ile havuz işletme ve temizlik maliyetlerinde neredeyse %100 oranında tasarruf sağlanabilir.
 
Ekolojik tuzlu su havuz sistemleri
Ekolojik havuz sistemleri kullanılan havuzlar kışlık bakımlara da ihtiyaç duymaz dense yanlış olmaz. Kış aylarında havuz bakımı için neredeyse hiçbir şey yapılmasına gerek kalmaz. 

Geçmişte tuz klor jeneratörleri kullanılmadan inşa edilmiş havuzların ekolojik havuz sistemleri ile adaptasyonu da çok kolaydır. 1-2 saat içerisinde bu sistem havuzunuza monte edilebilir. 

Tamamen doğal tuz ile dezenfekte edilmiş bir havuz kullanımına olanak tanıyan tuz klor jeneratörleri şimdi e-havuzmarket.com ‘da. Sadece bir tıkla ekolojik havuz sistemleri ücretsiz kargo seçenekleri ile kapınıza teslim edilebilir. 
 
Diğer Tuz Klor Jeneratörlerine Buradan Ulaşa Bilirsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.