Spa Jakuzi Seçimi

30-12-2019 20:16
Spa Jakuzi Seçimi

Spa Jakuzi Secimi Nasıl Yapılır ?

 
Spa Jakuzi kullanmak rahatlatıcı, keyifli olabilir ve sağlık ve sağlıklı yaşam faydaları sağlayabilir. Ama aslında bir tane satın almaya karar vermek zor olabilir.
Jakuziler önemli bir finansal yatırımı temsil edebilir ve çok sayıda farklı marka ve modelle hangisini seçeceğinizi bilmek zor olabilir. Bunun da ötesinde, paranızın karşılığını alıp almadığınızı bilmenizi zorlaştıran çok çeşitli özellik seçenekleri vardır.
Ancak kendinizi doğru bilgilerle donatırsanız, sıcak bir küvet satın almak göründüğü kadar göz korkutucu değildir. İşte size ve ailenize mükemmel bir spa jakuzi seçimmi konusunda yardımcı rehberimiz.
 

Neden Sıcak spa jakuzi küveti almalıyım ?


Potansiyel alıcıların akıllarıyla ilgili en büyük sorulardan biri, "Yatırımımı haklı çıkarmak için gerçekten sıcak spa kullanacak mıyım?” Biraz önyargılı olabiliriz, ancak binlerce memnun müşterinin hikayelerini dinledikten sonra, Güvenli bir şekilde "Evet!” deyin.
Kendi evinizde spa küveti bulundurmanın avantajlarını deneyimledikten sonra, hiç kimse olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz. Spa küvetleri eğlenceli ve dinlendirici bir aktiviteden daha fazlasını sunar. Fiziksel ve duygusal sağlığınızı çeşitli şekillerde etkileyebilecek bir dizi fayda sağlarlar. Jakuzilerin faydalarından sadece bir kaçı.  

Uyku kalitesini artırır
Kas ağrısını hafifletir 
Stresi ve endişeyi azaltın
Gerilim baş ağrılarını azaltır
Artrit ağrısını hafifletir,
Ailenizle kaliteli zamanı geçirmenizi artırır
Sağlığınızı  iyileştirmek, fitness rutininizi geliştirmek ya da sadece arkadaşlarınızla ve ailenizle zaman geçirmek için eğlenceli ve rahatlatıcı bir yol eklemek istiyorsanız, spa jakuziye sahip olmak yaşam tarzınızı olumlu yönde etkileyebilir. Bu avantajları günlük olarak deneyimlemeye başladığınızda, satın alma seçimini yaptığınız için mutlu olacaksınız.
Bir spa jakuzi seçiminde dikkat edilmesi gerekenler
Spa küvetlerinin faydaları göz önünde bulundurularak, ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçme zamanı. Alışveriş yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli faktör vardır. Kararınızı yönlendirmenize yardımcı olabilecek kendinize sormanız gereken bazı sorular.
 

Doğru spa boyutu nedir?


Spa küvetleri, iki kişilik şezlonglardan yedi kişilik büyük spalara kadar çeşitli modellerde gelir. Yani, anlamanız gereken ilk şey, kaç kişinin sıcak küveti düzenli olarak kullanacağıdır.
Ailende kaç kişi var?
Öncelikle  yatmadan önce özel rahatlama için kullanacak mısınız?
Sıcak küveti nasıl ve kimin kullanacağını bulmak doğru boyuta yerleşmenize yardımcı olacaktır.
 
Hangi özellikleri arıyorsunuz?

Spa küvetleri, tasarım seçenekleri, farklı jet sistemleri, su özellikleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli özelliklere sahiptir. Sizin için hangisinin en önemli olduğunu bulmak önemlidir.
 
Örneğin,  dahili LED aydınlatma  gece jakuzi kullanımı için mükemmeldir ve  yenilikçi jet sistemleri  kas ağrısını hafifletmeye ve rahatlatıcı bir masaj sağlamaya yardımcı olur  .

Bazı spa modellerinde Kablosuz uzaktan kumandalar için seçenekler de vardır,   böylece sıcaklığı ve diğer ayarları spa'daki herhangi bir koltuktan kolayca ayarlayabilirsiniz.

Bu özellikler spa küveti deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olur.

Ancak yaşam tarzınızı doğrudan etkileyebilecek özellikler de var.

Örneğin, FreshWater Tuz Sistemi gibi bir tuzlu su sisteminin  bakımı daha kolaydır ve geleneksel su bakım  sistemleriyle ilişkili sinir bozucu "klor kokusundan” kurtulurken cildinizde ve gözlerinizde daha  yumuşaktır . Basitleştirilmiş su bakımı ve daha yumuşak, daha doğal hissi veren su sizin için önemliyse, bu bir spa küveti için alışveriş yaparken mutlaka aramanız gereken bir çok önemli özelliklerinden bir tanesi tuzlu jakuzi sistemleri .
 mspa türkiye şişme spa jakuzi
Yerel spa jakuzi satıcınıza sormanız gereken sorular 1

 Bu spa küveti için ne tür teknoloji özellikleri mevcuttur?
 Bu sıcak küvetin kaç jeti var ve nasıl tasarlanmış ve düzenlenmiş?
 Bu sıcak küvet tuzlu su sistemi ile uyumlu mu?
Enerji verimliliği ne kadar önemlidir?

Hiç kimse enerji maliyetlerinizi artıracak bir spa küveti istemez. Bu özellikle uzun ve soğuk kış aylarında jakuziye sıcak tutmak için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğunuz soğuk hava iklimlerinde geçerlidir. Enerji tasarruflu bir spa küveti bulmak için, enerji kaybını azaltmak ve enerji verimliliğini artırmak için benzersiz yalıtım ve ekipman seçenekleri sunan markaları arayın. Bu, sahip olma maliyetinizi azaltmanıza yardımcı olur ve çevrede daha kolaydır - bir kazan-kazan! Potansiyel enerji kullanımınızı tahmin etmenize yardımcı olması için benzersiz  enerji hesaplama  aracımızı kullanın.
 
Yerel spa jakuzi küveti satıcınıza sormanız gereken sorular 2 

 Bölgemizdeki bu model spa küveti için ortalama yıllık enerji kullanımı nedir?
 Bu sıcak küvetin nasıl bir yalıtımı var?
 Bu sıcak küvet soğuk hava iklimlerinde kullanılmak üzere mi tasarlandı?
Ne kadar harcamak istiyorsun?

Bütçe potansiyel sıcak küvet alıcıları ve iyi bir nedenle her zaman en büyük endişe kaynağıdır. Hidromasajlı küvet satın almak bir yatırımdır. Ancak bu yüzden cüzdanınızın dışında düşünmek ve kararınızı verirken yukarıda listelenen tüm faktörleri dikkate almak çok önemlidir.
Eğer kısıtlı bütçeniz var ise ucuz bir spa jakuzi küvetini satın almak uzun vadede daha pahalıya mal olabileceğini unutmayın.
Ucuz kalitesiz bir spa almak Bütçenizi kısa vadede karşılayabilir, ancak daha düşük maliyet ve daha düşük kalite ile sonuçlanabilir, bu da enerji maliyetleri ve onarımları için daha fazla harcama yapacağınız anlamına gelir.

Size zaman içinde en yüksek değeri sağlayacak bir spa küveti bulmak için, doldurma sıklığı, bakım, kalite ve enerji verimliliği gibi faktörleri göz önünde bulundurun. Ayrıca, su bakım sisteminin türünü de göz önünde bulundurun. Hot Spring ® Highlife  ve  Limelight Spa'larında bulunan FreshWater ®  Tuz Sistemi gibi tuzlu su sistemleri , daha az sıklıkta boşaltma ve yeniden doldurma gerektirir, böylece uzun vadede paradan tasarruf edersiniz. 
 spa secimi nasıl yapılır
Yerel spa küveti satıcınıza sormanız gereken sorular 3
 
Hangi model param için en iyi değeri sunuyor?
Özellik seçeneklerim nelerdir ve bu fiyatı nasıl etkiler?
Bu fiyat benzer özelliklere sahip benzer büyüklükteki spa küvetleriyle nasıl karşılaştırılır?

Bir kaplıca spa'sını kendiniz denemek için gerçek  bir test planlayın Siz ve aileniz için mükemmel bir spa jakuzi seçimine yardımcı olacak ilk elden deneyim edinin.
Jakuzi alırken sizin için neyin önemli olduğunu düşündüğünüzde, büyük resme baktığınızdan emin olun. Hidromasajlı küvet satın alırken bilmeniz gerekenler hakkında sorularınız varsa,  e-havuz market müşteri temsilcisinden bilgi alabilirsiniz . 

 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.