Havuz Taşma Kanalı Izgarası

18-04-2018 22:10
Havuz Taşma Kanalı Izgarası

Havuz Taşma Izgarası

 
Havuz malzemeleri arasında en önemli olanlardan bir tanesi havuz ızgaraları havuz kazaların bir çoğu yıpranmış kötü ızgaraların değişmemesi sonucunda oluşmaktadır 
 
Havuz taşma kanalı Savak olarak da adlandırılan ve birçok adreste bu isim ile karşılık bulan havuz ızgaraları, taşmalı sisteme sahip olan havuz modellerinde çok sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlerden bir tanesidir.
 
Havuz çevresinden taşan ya da dışarıya aktarılan suyun toplanması, bu özel ürünler sayesinde gerçekleştiriliyor.

Bu ürünün en büyük avantajı kaymaz yüzeye sahip olmaları ve taşan suyu kısa sürede havuza yeniden dahil edebilmektir.
 
Havuz savak kanalları üstü kaplama olarak Havuz kenarı ızgaraları da bu ürünlere alternatif olarak üretilmiştir ve son dönemde birçok kullanıcı tarafından tercih edildiğini de ifade etmek gerekiyor. 

Kaymaz özelliği ve sahip olduğu görsellik ile birlikte havuzlarımıza hem fayda sağlayacak hem de görsel bütünlüğe ekstra katkı sunacaktır.
 
Havuz ızgarası,bir çok model ve çeşitleri olmak ile birlikte renkli havuz ızgara imalatı yapılabilmektedir ayrıca havuz ızgarası ölçüleri de havuz savak taşma kanalı ölçüleri gibi değişim göstermektedir ve profesyonel işletmecilerin en çok tercih ettiği olmazsa olmaz ürünlerden bir tanesidir.

Havuz Ürünleri ‘’E-havuz market’’ adresi üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilir ve farklı alternatifler üzerinden de değerlendirmeler yapabilirsiniz. 

 havuz ızgarası fiyatları
 

 Havuz Izgarası Nedir ?

Havuz ızgaraları, havuz güvenliğine katkı sunan bir malzemedir Ancak asli unsur ve vazifesinin bu olmadığının bilinmesi lazımdır.
 
Havuz suyunun taşması ve havuzun etrafına çıkan suların kanalları ile toplan suların denge deposuna gitmesi sağlanır havuzdan gelen suyu kanallara rahat ulaşması için havuz ızgaraları kullanılmaktadır ızgaraları kullanım amacı aynı zamanda havuzdan ve çevreden gelebilecek olan yaprak vs kirleticilerin havuz kanallarına ve oradan denge deposuna girmesini engellemiş olur.

Havuz kenar ızgaraları ne kadar uv dayanımı yüksek olsa dahi ve ne kadar kaliteli olursa olsun belli bir dönem sonra deforme olabilir.
 
Bunun nedeni havuz içerisindeki birtakım kimyasalların ürüne zarar vermesidir. Ayrıca sürekli suya maruz kalmış olması da deformasyon sürecini etkiler.
 
Bu süreci lehinize çevirmek adına havuz bakımı ile ilgili tedbirleri almak gerekir.
 
Havuz Izgarası değişim zamanları ızgara imalatında kullanılan ham madde ve içine katılan uv koruyucu ürünlere bağlı olarak değişim göstermektedir bazı ızgara modelleri 10 yıl süre bir zarfında değiştirirken diğer modeller ise 2-3 yılda bir değişim göstermektedir havuz savak kanal ızgarası fiyatları arasında fark olması ise havuz ızgarası et kalınlığı ve uv katkılı olup olmamasına bağlı olarak değişim göstermedir.
 
Havuz modeline göre değişik tasarımlara ve ölçülere sahip havuz ızgarası ürünleri, havuzu için estetik kaygılara dikkat eden ve önemseyen kişilere farklı çözümler sunar.
 
Birbirinden değişik modelleri ile havuz tasarımıyla bütünlük sağlayacak ızgaralar, çok daha çekici bir havuza sahip olunmasına yardımcı olur.
 
Hem kaymayan yapısı hem de kolay temizlenebilir özellikleri sayesinde sınıfındaki diğer ürünlerden daha fazla tercih edilmeye başlayan havuz ızgara tasarımlarına uygun fiyatlar üzerinden erişmek mümkündür.
 
Ancak fiyatlar konusunda dikkat edilmesi gereken bazı noktaların olduğunun da asla unutulmaması gerekir.

19 lira ila 54 lira arası değişiklik gösteren bu ürünler, ekonomik rakamlar nedeniyle de çok fazla tercih ediliyor.
 
Havuz ızgarası ölçü ve markaları nelerdir?
 
Havuz ızgarası kullanan havuz kapasitesi büyüklüğe göre havuz savak oluk kanalları yapılmaktadır müstakil villa havuzları genelde 19.5 cm ile 24.5 cm olan modeller kullanılırken umuma açık olan havuzlar ise 24.5cm ve 30cm olan model havuz ızgarası kullanmaktadırlar.
 
Türkiyede yerli Kaliteli havuz ızgarası imalatının yüksek kapasitelerde olması ile fiyat kalite fayda bakımında ithal ızgaraya olan bağımlılığı kaldırmıştır yerli havuz ızgarası üreticileri Gemaş havuz ızgaraları havuz kenar ekipmanları ve çevik eller plastik havuz malzemeleridir
 
Tüm havuz kenar ızgarası fiyat ve modellerine bu linkten ulaşa bilirsiniz: https://www.e-havuzmarket.com/kategori/havuz-izgara-mazemeleri ve uygun fiyatlar ile satın alışabilirsiniz.

Not: Unutulmaması gereken hususların başında bir çok havuz kazaları güneşlenme terasında kullanılan malzemelerin kaymaz özelliğinin olmaması ve havuz kanal ızgaraların kılması sonucunda ayak bileği kırıkları ve zedelenmeleri olabilmektedir havuz ızgarası kontrolleri her yıl sezon başlangıcında yapılmasını öneririz.
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.