Havuz Oluk Kanal Izgarası

15-07-2019 09:09
Havuz Oluk Kanal Izgarası

Havuz Kanal Kenar Izgara Malzemeleri


Havuzlar yapılırken tüm aşamaları Sağlık Bakanlığı ve TSE yönetmeliklerine uygun olarak yapılmalıdır. Tüm havuzlarda bulunan havuz kanal kenar ızgaraları bakım yapılmadığı zaman bakterilerin en fazla depolandığı yerdir. e havuz markette tüm havuz modelleri için kanal kenar ızgara çeşitlerini bulabilir ve satın alabilirsiniz. Seçilen ürünlerin kaliteli olması, hem havuzun kalitesi hem de kullanıcıların sağlığı açısından önemlidir. Alışveriş sitesinde farklı ölçü ve modellerde ızgara çeşitleri uygun fiyat seçenekleri ile sunuluyor. Havuzların elverişli olabilmesi için risk analizi yapıldığında kullanılan donanım parçalarının kalitesi ön plana çıkacaktır. Bu sitede %100 orijinal ve kaliteli ürünleri bulabilirsiniz.
 

Havuz Aksesuarları


Havuzların kullanışlı olmasını sağlayan en önemli unsurlar kullanılan aksesuarlardır. Havuz kanal kenar ızgaralarının kaliteli olması ve uygun modellerde seçilmesi havuzu daha şık gösterecektir. Gelen müşterilerin ilk dikkatini çeken aksesuarlar kenar ızgaraları olmaktadır. Havuz kenar malzemeleri uzun ömürlü, dayanıklı ve esnek yapı özelliğine sahip havuz kanal kenar ızgaraları modellerini bulabiliyorsunuz. Tüm ekipmanların teminini bu siteden yaparak ürünler arasında uyum sağlayabilirsiniz.
 
Kenar Olukları

Yüzme havuzları yapılırken, yüzme anında taşan suyun tekrar havuza dönüş yapmasını sağlayacak kenar olukları yapılmaktadır. Bu oluklar üzerine havuz kanal kenar ızgaraları yerleştirilerek aksesuar olarak kapatılmakta ve havuzun kullanılmasını kolaylaştırmaktadır. Kenar olukları ve ızgaralar kişilerin havuza giriş ve çıkışlarını da kolaylaştırmaktadır. Havuzlardan taşan su oluklar yardımı ile denge deposuna taşınır ve burada içerisine taşıdığı diğer maddelerden arındırılarak tekrar havuza yönlendirilir. Havuz savak ızgaraları estetik görünüm sağladığı için göze hitap etmekte ve havuz etrafının güzel görünmesini sağlamaktadır. Havuz kenar olukları tüm havuz modellerinde su israfını önlemektedir. Havuz kanal kenar ızgaralarını kullanarak, kanalların kullanıcıları engellemesinin önüne geçmiş olursunuz.  ev tipi ve olimpik havuz tipleri için tüm aksesuar ürünlerini burada bula bilirsiniz.
 
Kenar Izgaralarının Avantajları

Havuz kenarı kanal oluk ızgaraları tüm havuz modellerinde, havuz estetiği, yüzücü konforu, su tasarrufu, hijyenik dekoratif görünüm gibi birçok avantaj sağlamaktadır. havuz ızgaraları sayesinde taşan su dengeleme deposuna taşınır ve suyun eksilme ve su yapısında bozulma gibi durumların önüne geçilmiş olur. Farklı modellerde hazırlanmış olan ızgara çeşitlerini seçerek havuz etrafı görünümünü değiştirebilir ve daha estetik bir görünüm oluşmasını sağlayabilirsiniz. Izgara parçaları birbirine geçmeli olduğu için kanal üzerine yerleştirildiğinde bir bütün gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.
 
Izgara Modelleri

e-havuzmarket.com sitesinde havuz kanal kenar ızgaraları modellerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz. Basit ürünler gibi görünün ızgaralar havuzları kullanışlı yapan ve şık gösteren en önemli havuz kenar malzemelerinden birisidir. Daha çok beyaz renkte üretilmektedir. Ancak müşteri talebine göre farklı renklerde üretilenlerde vardır. Farklı renkler kullanılarak havuzun renklendirilmesi sağlanabilir. Izgara modellerinin yüzeyleri kaymayan özelliğe sahiptir ve rahat kullanım sağlamaktadır. Genellikle ev tipi havuzlar şekilli olduğu için bu havuz kenarları için döner tip savak ızgara modelleri tercih edilmektedir. Köşeli yerler için köşe parçaları bulunmakta ve tek geçmeli olarak kullanılmaktadır. Izgara modellerinden istediğiniz aldıktan ve kullanım sırasında hasar gören ve değiştirilmesi gereken parçalar için e-havuzmarket sitesinde aynı modelleri bulabilir ve istediğiniz parçayı satın alabilirsiniz. Farklı ölçü standartlarına göre yapılan havuz kanalları için istenilen ölçülerde ızgara modelleri renk çeşitleriyle birlikte online olarak satılmaktadır.
 
Havuz Kanal Kenar Izgaraları Nasıl Olmalıdır?

Havuz aksesuar ürünleri ve diğer ürün seçimlerini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, bizler ile iletişime geçerek tüm sorularınıza en doğru cevapları bulabilirsiniz. Havuz kanal kenar ızgaraları, uzun ömürlü olmalı ve estetik görünüm sağlayabilmelidir. Izgara seçiminde, ızgaraların bakteri oluşumuna neden olmayacak türde olmasına, kolay temizlenebilir olmasına, taşan suyun rahatlıkla kanala ulaşmasını sağlayacak özellikte olmasına dikkat edilmelidir. En önemli özellik ise kaymaz yüzeye sahip olmalarıdır. E-havuzmarket online alışveriş sitesi havuz malzemeleri satışlarında müşterilerine uygun fiyat seçeneklerini, indirimli fiyat uygulayarak sunuyor. Kenar ızgaraları dahil tüm ürünlerde 100 TL üzeri alışverişlerde kargo bedava ve aynı gün kargo yapma garantisi veriyor. Satın alınan ürünler için değişim ve iade şartlarına göre ürün değişimi yapıyorlar. Tüm ürünlerini bilinen marka ürünlerden ve orijinal ürünlerden oluşturarak müşteri memnuniyetini %100 seviyesinde sağlamaya çalışıyorlar.
 
Tüm Havuz Kenar Malzemeleri Izgara Model Çeşit ve Fiyatlarına Buradan Ulaşa Bilirsiniz.
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.