Yamaha Sea Sooter

31-07-2021 12:19
Yamaha Sea Sooter

Sea Scooter (Dalış Scooterı) Nedir


Denizler keşfedilmeyi bekleyen sınırsız güzelliklerle dolu. Bu güzelliklere erişmeniz, keşifler yapmanız ve yeni bir hobi edinmeniz mümkün.
 
Suyun altında keşif yapabilmeniz ve dalmanız için gerekli bazı ekipmanlar vardır. Bu ekipmanların en temeli dalgıç kıyafetleri, dalış tüpü ve ağırlıklardır.
 
Suyun altında nefes alabilmeniz için oksijen tüpüne ve ağızlıklara ihtiyaç duyarsınız. Sudaki dalga, akıntı ve kaldırma kuvveti gibi etkenler suda istediğiniz gibi hareket etmenizi zorlaştırabilir.
 
Suda rahat hareket etmenizi sağlayacak ve dalış sürenizin her saniyesini daha verimli kullanabilmenize olanak sağlayan sea scooterlar sizlere pek çok avantaj sağar.
 
Dalış scooterı güçlü motoru ile daha hızlı dalış yapabilmenize yardımcı olur. Pratik kavrama kolları su altında kolay tutuş sağlayarak yön vermenize de olanak sağlar.
 
Motor gücü yüksek sea scooter çeşitleri sizlere ortalama olarak 20 ila 40 metre derine kadar dalma imkanı verir.
 
Şarj ederek çalıştırabileceğiniz dalış scooterı 45 ila 90 dakika aralığında çalışacak güçtedir. Farklı derinliklere dalabilen modelleri dalış yaptığınız derinliklere göre tercih edebilirsiniz. Kademeli hız ayarları ile istediğiniz süratle dalış yapabilirsiniz. 
 

Yamaha Sea Scooter Modelleri 


Yamaha, motor üretim şirketidir.
 
Güçlü ve yüksek kalite motorları ile her alanda motor üretimi yapan öncü markalardan Yamaha, sürat teknesi, dalış scooterı gibi pek çok deniz motoru da üretir.
 
Yamaha sea scooterlar oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Hafif yapıda olmasına rağmen oldukça güçlü bir motora sahiptir. Yamaha sea scooter modelleri 4,8 km ye varan hıza ulaşır.
 
Böylelikle dalışlarınızdan maksimum verim alırsınız.
 
Modellerin motor güçleri ve derinlik seviyeleri farklılık gösterebilir.
 
2 aşamalı hız kontrolüne sahip scooter modelleri profesyonel ve eğlence dalışları için idealdir. Sayfamızda sizler için çeşitli özelliklerde Yamaha sea scooter modellerini satışa sunuyoruz.
 
Bu modellerin bazıları ve özellikleri şu şekildedir;
 

Yamaha RDS200 Sea Scooter Modeli

 
 
Eğlence dalışları için uygun bir modeldir. Dış gövdesi kırmızı renktedir. Tutma pedalları ve pervane koruyucu bölgesi siyah renktedir.
 
RDS 200 Seascoter 20 metre derinliğe kadar dalış yapmanıza yardımcı olur. Saatte 3,2 kilometre hıza çıkabilir. 2 kademeli hız ayarı özelliğine sahiptir.
 
Normal hızda çalıştırırsanız 1 saatlik bir performans gösterir. Yüksek hızda kullanım süresi ise 40 dakikadır. Tuzlu sularda kullanıma uygundur. Sızdırmaz batarya ile donatılmıştır. Bataryası ile birlikte ağırlığı sadece 6 kilogramdır. Boyutları ise 631 x 385 x 312 mm’dir. 
 

Yamaha RDS250 Sea Scooter Modeli 

30 metre derinliğe kadar dalmanıza imkan sağlayan Yamaha RDS250 dalış scooterı profesyonel dalışlarınız için idealdir. Çalışma süresi ve hızının arasında çok iyi bir dengesi vardır. Dış gövdesi mavi renktedir ve siyah detaylar ile çevrilmiştir. Saatte 4 kilometre hıza ulaşabilirsiniz.
 
Ayrıca 2 saate varan çalışma süresi ile tercih edebileceğiniz en güçlü sea scooter modellerinden biridir. 2 kademeli ayarlanabilir hız seçeneği vardır.
 
Normal çalışma hızında 2 saat performans gösterir. Yüksek hızda da 45 dakikalık kullanım süresi vardır. Bataryası ile birlikte toplam ağırlığı 8,2 kilogramdır. Boyutları 612 x 285 x 312 mm’dir. 
 

Yamaha 275L Sea Scootter Modeli 

Hız tutkunlarının en sevdiği modellerden biridir. 12 volt sızdırmaz bataryası vardır. Oldukça güçlü bir deniz scooterıdır.
 
Saatte 5,3 kilometre hıza ulaşabilir. Siyah renkte tasarlanan dalış scooterı gri renk ile detaylandırılmıştır. 3 kademeli hız kontrolüne sahiptir. 40 metre derinliğine kadar dalış yapmanıza imkan sağlar. Normal hızda 2 saat çalışma süresi vardır.
 
Yüksek hızda ise 50 dakika çalıştırılabilir. Otomatik yüzdürme sistemine sahiptir. Bataryası ile birlikte toplam ağırlığı 14,5 kilogramdır. Boyutu ise 320 x 320 x 710 mm’dir.
 

Yamaha RDS300 Sea Scooter Modeli

 

Oldukça hafif yapısı, kolay kavrama kolları ve siyah üzerine kırmızı detayları ile oldukça göz alıcı ve işlevsel bir modeldir.
 
Yamaha RDS300 deniz scooterı saatte 4,8 km hıza ulaşabilir. Maksimum derinliğe iniş seviyesi 30 metredir. 2 aşamalı hız kontrol seçeneği bulunur. Hızı istediğiniz seviyede ayarlayarak tüm kontrolleri sağlayabilirsiniz. Hızlı şarj olma özelliğine sahiptir. Denizlerde kullanım için tasarlanan bir dalış scooterıdır.
 
Tatlı su havuzları ve göletler gibi sularda, kaldırma kuvvetinin daha az olmasından dolayı batma sorunu yaşanabilir. 1,5 saat normal hızda dalış yapabilirsiniz. 30 dakika yüksek hızda kullanım olanağı sağlar.
 
Dış gövdesi su geçirmez materyaller ile donatılmıştır. Darbelere karşı da dayanıklı bir gövde yapısına sahiptir. Batarya ile birlikte 8,2 kg ağırlıktadır. Üstün güvenlik özelliklerine sahiptir. Tetikleyicileri yani kolları bırakınca otomatik olarak kapanır. Su sızıntı sensörü ve termal anahtarı mevcuttur. Boyutu ise 612 x 385 x 312 mm’dir.
 
 

Yamaha 350Li Sea Scooter Modeli

Profesyonel dalış ekipmanlarınız arasında mutlaka bulunması gereken dalış scooter modellerinden birisidir.
 
Kırmızı siyah gövdesi oldukça çık bir görünüm sağlıyor. Saatte 6 kilometre hıza ulaşabilen bir modeldir.
 
Üç aşamalı hız kontrol özelliğine sahiptir. Normal hızda kullanım sağlandığında 75 dakikalık çalışma süresi vardır.
 
Yüksek hızda 30 dakikalık kullanım sunar. 40 metre derinliğe kadar dalış yapmanıza olanak sağlar.
 
Şarjını batarya seviye göstergesinden takip edebilirsiniz. Otomatik yüzdürme özelliğine sahip bir sistem yapısı vardır. Ağırlığı batarya ile birlikte toplam 8,6 kilogramdır. Boyutu ise 319 x 300 x 610 mm’dir.
 
 

Yamaha 500Li Sea Scooter

Yamaha 500Li dalış scooterı alanının en güçlü ürünleri arasındadır. Eğlence amaçlı ve profesyonel dalışlarda kullanabilirsiniz.
 
500 watt güce sahip bir motoru vardır. Siyah ve yeşil detaylar ile tasarlanmıştır. Saatte 7 kilometre hıza ulaşabilir. Üç kademeli hız kontrolüne sahiptir. 40 metre kadar derinliğe dalış yapabilirsiniz. Batarya seviyesi göstergesi ile şarj durumunu gözlemleyebilirsiniz.
 
Otomatik yüzdürme özelliği bulunur. Ağırlığı batarya ile birlikte toplam 9,5 kilogramdır. Boyutu ise 319 x 300 x 610 mm’dir.

Yamaha sea scooter modelleri yeni teknolojiler ve özellikler ile her geçen gün geliştirilerek sizlere sunuluyor.
 
Amatör ya da profesyonel olarak dalış ile ilgileniyorsanız dalış scooterları ile oldukça keyifli ve pratik bir dalış gerçekleştirebilirsiniz. 
 
 

Yamaha Sea Scooter Fiyatları


Çeşitli özellikler ile donatılmış olan Yamaha sea scooter modelleri deniz altına kolay dalmanızı ve vakit tasarrufu sağlar.
 
Farklı hız seviyelerine ulaşabilen ve çalışma saatleri farklılık gösteren pek çok deniz scooter modelini bulabilirsiniz.
 
Yamaha markasının üretmiş olduğu sea scooter modellerini e-havuz market üzerinden bulabilirsiniz.
 
Modelleri inceleyerek özellikleri detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.
 
Yamaha sea scooter fiyatları modeller arasında değişiklikler gösterebilir.
 
Farklı özelliklere sahip modeller arasından kullanım amacınıza uygun seçenekleri bütçenize uygun bir şekilde seçebilirsiniz.
 
Dayanıklı motoru, kolay bakımı ve uzun ömürlü kullanım avantajları ile Yamaha sea scooter modellerini bir kez satın alarak sayısız dalış yapabilirsiniz.
 
Hız kademelerini kendiniz belirleyerek konforlu bir dalış deneyimi elde edebilirsiniz.
 
Pervanelerin korumalı kafesleri sizlere zarar vermeyecek ve pervanelerin zarar görmeyeceği şekilde tasarlanmıştır.
 
Çeşitli güvenlik özellikleri ile daha güvenli dalışlar gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı ve kolay şarj olabilen dalış scooterlarını istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.
 
Satın almak istediğiniz Tüm yamaha scooter modellerinden herhangi birini sepete ekleyerek hızlı, kolay ve avantajlı bir alışverişi E-havuz market üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 
 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.