Neden Gemaş Havuz Malzemeleri

14-03-2020 19:14
Neden Gemaş Havuz Malzemeleri

Neden Gemaş Havuz Malzemeleri ?


Firma; Türkiyenin en büyük yüzme havuzu ekipmanları ve havuz kimyasallarının üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Üretim, satış ve lojistik faaliyetlerini yürüttüğü, 7000 mt2 kapalı, 1500 mt2 üretim ve depolama alanına sahiptir. 
 
Uzman kadroya sahip firmanın 500 mt2 ofis alanı ile 350 kişiden fazla çalışanı mevcut. Dünya çapında tüm yüzme havuzu sektörleri arasından nadir bulunan ürünlere sahip olup kendi üretim fabrikasında imal etmektedir.
 
Peki, yüzme havuzu ürünleri, üretim ve satış konusunda tercih edilen nadir firmalar arasında neden gemaş havuz ürünlerini tercih ediliyor.

Gemaş Havuz Malzemesi Üretim Çeşitleri Nelerdir?

Gemaş yeni ürünlerden sadece bir tanesi.
Yeni teknoloji gemaş havuz pompaları
40 ülkeden fazla sahaya ihracatı yapılan ürünler oldukça geniş bir ürün kartelasını oluşturuyor.
 
En önemlisi tüm ürünler iso 9001 kalite yönetim sistemine uygun, tüm uluslararası standart uyumluluk belgesine sahip bir firma.

Gemaş Ürünleri;

Havuz pompaları
Havuz filtreleri
Havuz kenar ekipmanları
Havuz içi ekipman
Elektrikli havuz ekipmanları
Havuz dezenfeksiyon sistemleri
Havuz kimyasalları
Havuz temizlik ekipmanları
Havuz ısıtma ve nem alma ekipmanları
Su oyunları
Havuz örtüleri ve teleskopik havuz çatıları
Vana ve rakorlar
Olimpik havuz aksesuarları
Masaj havuzu malzemeleri
Sauna malzemeleri
Süs havuzları ve dalgıç pompalar
Stropool hızlı havuz sistemleri
Stropool hızlı spa sistemleri
Havuz yapı elemanları
Kolay havuz çözümleri

Tüm ürün ve hizmetler tüm yüzme havuzu sektörü ihtiyaçlarını karşılayacak kalitede ve güvenilir.

Tübitak Teydep İmalat Özgünlüğü Hibe Destekli Ödül Alan Ürün

Yüzme havuzları sektöründe geniş ürün yelpazesi ve farklı imalat teknikleriyle başarılı projelere imza atan firma, üretimdeki başarısını önemli kuruluşlarca ispatlıyor.
 
Özellikle bobin sargılı kum filtreleri ürünü uzman kadrosu ve özgün imalat desteği ile Tübitak tarafından düzenlenen imalat tekniğinin özgünlüğü alanında teydep hibe desteği ile ödüllendirilmiş. 

Bobin sargılı kum filtreleri; polyester ve plastik gövdeli kum filtreleri ürünüdür. Firma başarısı sadece imalat ile sınırlı değildir.
 
Ülkeye kalkınma ve istihdam adına büyük etkileri olan firma, üretim ve satış ağı, diğer havuz temsilcilikleri, ihracattaki başarısı ile ülkemize olan katkıları tartışılmaz nitelikte.
 
İstihdamdaki başarısı ile İzmir İşkur teşekkür yazısı ile onurlandırılmıştır.

Kurulum, Montaj ve Ulaşım Ağı

Firma; satışını yaptığı firmaların üretim yükünü, saha montaj ekibi, 7/24 ulaşım ağı ile satış, kurulum ve servis olanağı ile az maliyetli etkin çözüm uygulaması sayesinde daha verimli olmuştur.
 
Yüzme havuzu sistemleri teknolojisinde yenilenen yapısı, ar-ge çalışmaları ve üretim konusunda ihtiyaçlara yönelik firma bilinciyle hareket etmektedir.
 
E havuz market online sipariş sistemi ile ulaşabileceğiniz yüzme havuzu ekipmanları ile zamanında teslim, kaliteli ürün, satış öncesi ve sonrası destek hizmetiyle her zaman yanınızda oluyor.

Mevcut havuz sisteminize entegre edilen havuz ısıtma sistemi sayesinde otomatik klorlama, pritron tuz klor jeneratörleri,havuz temizleme robotu ve ph dengeleme sistemi ile anlık çözüm ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Havuz Filtreleri
En çok ihtiyaç duyulan yüzme havuzu malzemeleri arasında olan havuz filtre çeşitleri ile havuz sisteminize alternatifler sunuyor.
Havuz filtre çeşitleri; ev havuzları ve diğer havuzlar için filtreler için vana, vana batarya setleri, kartuş filtreler, kartuş filtre yedekleri, çoklu vanalar, filtrasyon kabinleri ve mini filtrasyon kiti şeklinde havuz filtre malzemeleridir.
 
Konuyu toparlayacak olur isek Gemaş demek kaliteyi ucuza almanın kısa yoludur demektir.

Gemaş türkinin en büyük havuz malzemesi üretim fabrikası'dır. Gemaş geniş ve deneyimli arge kadrosu üretim sahasının her yıl ivme ile büyümesi ile her geçen gün yenilikçi modern kaliteli ürün çeşitlerini ve üretimi atmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.