Havuz Merdiven Modelleri

04-03-2020 10:59
Havuz Merdiven Modelleri

Havuz Merdivenleri


Havuz merdivenleri geçmişten günümüze dek havuz alanını küçülttüğü düşüncesiyle talep edilmeyen bir havuz aksesuarı olarak düşünülüyor. Bu nedenle de hem güvenlik hem konfor açısından sağlayacağı faydalarından yararlanılamıyor. 
Hatta her ne kadar fark edilmese de maalesef birçok kez yokluğundan veya kullanılmamasından kaynaklı yaralanmalı havuz kazaları yaşanıyor. Havuzdan çıkma esnasında veya girme esnasında istenmeyen bu kazaların önüne kolayca geçebilmek için sizde havuzunuzda mutlaka havuzunuza uygun havuz merdiveni kullanınız.
İşte e-havuzmarket olarak sizlerin sağlığını ve konforunu önemsiyor havuz merdivenleri hakkında önemli bilgiler sunarak sizlerin de havuz merdiveninizi ekonomik ve kolay şekilde edinmeniz için https://www.e-havuzmarket.com/kategori/havuz-merdivenleri sitemiz ile hizmetinizdeyiz.

Havuz Merdiveni Model ve Çeşitleri

havuz merdiven ölçüleri
Havuz merdiveni çeşitleri standart havuz merdiven, muro (U) havuz merdiven ve eğimli havuz merdivendir. 
Bu havuz merdiven çeşitlerinden standart ve muro (U) havuz merdiven çeşitlerinin; havuzun derinlik ve büyüklüğüne göre artan veya azalan şekilde değişiklik gösteren 2 basamaklı, 3 basamaklı, 4 basamaklı ve 5 basamaklı havuz merdiven modelleri mevcuttur.

Eğimli havuz merdiveninin havuz derinlik, büyüklük ve de istenilen eğime göre artan veya azalan şekilde değişiklik gösteren 4 basamaklı, 5 basamaklı, 6 basamaklı, 7 basamaklı ve 8 basamaklı havuz merdiven modelleri bulunmaktadır. 
Havuz merdiveni seçiminde dikkat edilecek en önemli husus havuz merdivenini hangi yaş grubunun kullanacağı ile kullanılacak olan kromun kalite tercihidir. 
Kullanılacak olan kromun hiçbir şekilde korozyona uğramayarak uzun ömürlü olması ve korozyon sonucunda oluşacak olan küf vb. maddelerin ailenizin ve kendinizin kullandığı havuzun suyuna karışması ile olası hastalıkların önüne geçmek için havuz merdiveni krom seçiminde 304 kalite veya 316 kalite kromu tercih etmeniz çok önemli bir husustur. 
Bunun yanında 304 kalite krom 316 kalite kroma göre daha ucuz olmakla beraber 316 kalite krom ise daha uzun ömürlüdür. 1995 yılından bu yana oluşan bilgi birikimimize ve tecrübemize güvenerek sizlere önerimiz; havuz merdiveninizde 316 kalite kromu tercih ederek merdiveninizi uzun yıllar kullanabilmeniz neticesinde sürekli olarak havuz merdiveni maliyetinden kurtulmuş olursunuz.
 

Eğimli Havuz Merdiveni


Eğimli havuz merdivenleri, isminden de anlaşılacağı üzere standart ve muro (U) havuz merdiveninden farklı olarak bir duvara paralel olarak dik bir duvar gibi değil tıpkı bir dik üçgenin hipotenüs eğrisi gibi havuzun derinlik ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteren veya talep edilen herhangi bir eğime sahip havuz merdivenleridir.  
Diğer havuz merdiveni çeşitlerine göre tek eksisi ücret olarak bir miktar fazla olmasıyken artıları ise saymakla bitmez. Bunlardan en önemlisi ise çocukların, orta yaş üstündeki kişilerin ve de bazı rahatsızlıklara sahip kişilerin dik olan standart ve muro havuz merdivenini kullanmazken eğimli havuz merdivenini rahatlıkla tek başlarına kullanabilmeleridir. 
Buna aksi olarak çocuklar çocuk havuzunu kullanıyorlar gibi bir düşünce oluşsa da, hangi çocuk simidiyle veya simitsiz çocuk havuzuna koşarak zıplayıp atlayabilir veya hangi çocuk havuza sürekli girip girip çıkmaz?  
Eğimli havuz merdivenini kullanma gerekliliği olan diğer kişiler için eğimli havuzların vazgeçilmez olduğu konusunu hiç açmaya bile gerek yokken söylenecek tek şey bizce ticari amaçlı bir havuzun bir köşesinde eğimli bir havuz merdiveni bulunmasının kimseye bir zararı olmazken oranın tercih sebebi olmasında büyük etken oluyor.

Havuz Merdiveni Fiyatları

Havuz merdivenleri konusunda tercih sebebinde etkisi olan havuz merdiveni fiyatlarına değinmek gerekirse de güncel kur fiyatlarına göre değişiklik göstermekle beraber havuz merdiveni fiyatları aşağıda gösterilmektedir.
 

Basamak Sayısı

2

3

4

5

6

7

8

Standart Havuz Merdiven

304 Krom Kalite

868,87 TL

924,21 TL

1.001,69 TL

1.173,25 TL

-

-

-

316 Krom Kalitte

1.527,44 TL

1.649,19 TL

1.859,49 TL

2.064,26 TL

-

-

-

 

Muro (U) Havuz Merdiven

304 Krom Kalite

868,87 TL

924,21 TL

1.001,69 TL

1.173,25 TL

-

-

-

316 Krom Kalitte

1.527,44 TL

1.649,19 TL

1.859,49 TL

2.064,26 TL

-

-

-

 

Eğimli Havuz Merdiven

316 Krom Kalitte

-

-

5.638,95 TL

6.735,91 TL

6.842,64 TL

8.182,71 TL

9.006,71 TL

 

Sizde havuz merdiveni konusunda hem bütün bir havuz merdivenine hem de havuz merdiven parçalarına https://www.e-havuzmarket.com/kategori/havuz-merdivenleri adresli internet sitemizden ekonomik ve kaliteli olarak edinebilirsiniz.
 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.