Hangi Havuz Robotunu Almalıyım

05-03-2018 21:25
Hangi Havuz Robotunu Almalıyım

Havuz Robotu Seçimi

Havuz robotu alınmadan önce cevaplanması gereken sorular

Ticari havuzlu robotik temizleyicileri havuz suyunun ek filtrasyonunu sağlar, su berraklığını geliştirir ve ana havuz filtresinin yükünü hafifletir.

Havuz Robotu Servisi

Sorulması gereken soruların başında almak istediğimiz havuz temizleme robotunun Türkiye geneli servis ağı yapısıdır bazı modellerde servis hizmetleri sadece bir noktadan yapılır iken bazı modellerin ise geniş bir servis agı bulunmakta dolphin havuz robotu türkiyede en fazla servis ağına sahip olan markaların başında yer almaktadır e havuz market.com dolphin havuz robotu yetkili servisidir zodiac havuz robotu servisi türkiyede sadece 1 ad istanbul'da vardır. 
 
Havuz robotu yorumları
 
Türkiye'de en fazla şatışı yapılan modeller zodiac rt 2100 zodiac rt 3200 zodiac 5600 havuz robotları ve dolphin s200 havuz robotu m400 ve m 500 robot wave serilerinden wave 100 havuz robotları olumlu yorumlar ve olumlu geri dönüş bildirimlerin başında yer almaktadır. 

Havuz robotu seçiminde dikkat edilmesi gerekenler

Havuz büyüklüğünüz muhtemelen göz önüne alınması gereken en önemli faktör olacaktır.
 
Her bir havuz robotu temizleyicisi, maksimum havuz boyutu için üreticisi tarafından derecelendirilir ve buna göre kablo uzunlukları değişecektir ve havuz temizleme robotları yazılım algoritması ona göre yapılmaktadır.

Havuz robotu seçiminde en önemli faktör havuzun taban alanıdır. Havuz robotlarının havuz boyutlarına göre özel sensörleri ve aktif fırçalama kapasiteleri vardır.
 
Havuz ölçülerinize uygun robot seçimi yapmazsanız havuz robotunuz yetersiz kalacaktır.  Kesinlikle beklenen verim alınamayacaktır.

Dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise havuzun kaplama zeminidir. 
 
Betonarme havuzlar ve hazır sistem havuzlar için kullanılacak havuz robotu fırçaları wonder brush farklılık gösterebilir
 
Türkiyede en Çok satılan fiyat ve performansı yüksek hesaplı havuz temizleme robotu Dolphin S 200 Havuz Robotu

 havuz robotu dolphin
Havuz robotu seçiminde sıkça sorular sorular

 Duvara tırmanma özelliği var mı?
 Haftalık program lana bilir özelli var mı?
 Geçik meli başlangıç var mı?
 Havuz robotu çevrim süresini seçile biliyor mu?
 Havuz robotu ekstra 3 cü fırça var mı?
 Uzaktan kumada cep telefonu ile kullanım özelliği var mı?
 Havuz robotu filtre türü nedir? 
 Havuz robotu taşıma arabası var mı?
 Havuz robotu otomatik kapanma modu var mı?
 Sahil girişli havuz'lar için uygun mu?
 Havuz robotu kablosu kırılmasını engelleyen fırdöndü var mı?
 Garanti süresi ne kadar?
 Türkiye'de kaç ad servisi var? 
 Havuz robotu yedek parça sarf malzemeleri pahalı mı ?

Havuz robotu bilgilendirme

 1Otomatik havuz temizleme robotunun havuzun her köşesine ulaşmasını istiyor musunuz? Bir diğer düşünce, robotik havuz temizleyicinin güç kaynağının konumu; Çoğu imalatçı, havuzun kenarından en az 3mt 'uzakta olmasını gerektirir; bu mesafeyi de hesaba katmanız gerekecektir. örnek vermek gerekir ise 5x10 havuz boyutlarında bir havuzunuz var ise havuz robotu kablo boyu 18 mt olmalıdır kısa kablo olması durumunda havuz robotundan istenilen verim alınamayacaktır güç kaynağını havuza yakın olması durumlarda havuz robotu güç kaynağını havuz çekebilmektedir. 

2Üreticinin tasarımına bağlı olarak, bir robotik temizleyici bir duvar tırmanıcısı olabilir veya olmayabilir, yani, havuz duvarının dikey yüzeyine tırmanabilir ve fırçalayabilir. Bazı modeller sadece zemin temizleyicidir, bu da duvarların elle fırçalanması hala gereklidir. Maytronics'in dolphin havuz robotları modelleri arasında duvar tırmanma modelleri olan wave 100 Ticari Temizleyici, Dolphin wave 200-300xl ve müstakil villa havuzları için, Dolphin s200 ve Dolphin m400 m500 wave 30 wave  yer alıyor. zodiac vortex havuz robotları hem havuz zemini hem de duvarları kapsıyor.

3Ticari robotlu havuz temizleyicileri tipik olarak temizleyiciye programlanmış bir veya daha fazla temizleme döngüsüne sahiptir. Bu döngüler, otomatik olarak kapanmadan önce temizleyicinin kaç saat çalıştıracağını belirler. Bazı havuz temizleme robotları, 5 saatte bir döngüsü vardır. Diğer robotik temizleyiciler genellikle temizleyici markasına bağlı olarak 2-8 saat arasında değişen çoklu döngülere sahiptir. Birden fazla ayarlanmış döngü ile temizleyicilere bazı örnekler, Dolphin Dynamic ProX, Hayward KingShark 2 ve zodiac gibi havuz temizleme robotları bir çevrim süresini ayarlamasını sağlayan programlanabilir bir döngüye sahiptir.

4. Uzaktan kumandalar, bazı havuz robot temizleyicilerinde mevcuttur. Gerekli olmamakla birlikte, uzaktan kumanda, hızlı temizlik için temizleyiciyi havuzun belirli bir alanına yönlendirebilme kolaylığını sunar. Ayrıca, havuza girmek zorunda kalmadan temizleyiciyi bir köşeye sıkışırsa veya basamaklarda sıkı bir noktadan dışarıya doğru hareket ettirir uzaktan kumandalı havuz robotlarının en önemli özellikleri ise çok programlana bilir olması ve havuz tabanı ve duvarları için ayrı temizlik peri odları seçile bilmektedir.

5.Tüm  robotik temizleyiciler, havuz suyunu filtrelemek ve enkaz toplamak için dahili filtreleme özelliğine sahiptir. Filtre ya markaya bağlı olarak bir torba ya da kartuş olacaktır, temizlenebilir ve tekrar kullanılabilir; sonunda filtrenin stili değiştirilmelidir. Çoğu dolphin havuz robotları bir filtre torbası kullanırken zodiac havuz robotları bir ag filtre kullanır. Her iki model de kıyaslanabilir filtrasyon sunarken, müşterilerin, ag filtresini temizlenmesinin daha kolay olduğunu duymuştuk

6.Havuz robotu kablo kırışması kırışmaya bağlı olarak kablo zararı kablo zararını önlemek için  havuz robotlarının bazı modellerinde , bu sorunun oluşumuna engel olmak için döner fırdöndü bulunur.

7.Havuz temizleme  robotları taşıma ve güç kaynağının kolay taşınması. Birçok üst düzey üreticiler havuz robotu ile taşıma arabasını birlikte satışa sunmuşlardır ayrı olarak satın alınabilir.
 
Havuz kimyasallarının dolaşımına da yardımcı olurlar. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok ticari ve müstakil havuz robotlar temizleyicisi vardır; bu nedenle, havuzunuzu ve sizin için en önemli olanı ihtiyacınıza göre bir havuz temizleme robotu belirlemek önemlidir.
 
Gördüğümüz en uzun kablo uzunluğu, olimpik havuz robotları olan maytronics dolphin wave 300 xl 50 mt modelinde bulunmaktadır . Dolphin 2x2  'kodlu ikinci bir kodla, üçüncü sırada ise zodiac havuz robotu
modellerinin bir kısmı 25'mt bir kabloyla geliyor.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.