Neden Dolphin Havuz Robotu

02-03-2018 23:09
Neden Dolphin Havuz Robotu

Neden Maytronics Dolphin Havuz Robotları Seçmeliyim

 
Dolphin havuz temizleyicileri, sürekli olarak temiz bir havuz elde etmek için en verimli ve uygun maliyetli yöntemi sunar.
 
Dolphin havuz temizleme robotları, havuzun etrafında serbestçe hareket eder ve gelişmiş bir havuz fırçalama sistemi ile havuzun zeminini, duvarlarını ve su hattını fırçalarken sudaki pislikleri temizler.
 
Neden Dolphin Havuz Robotu Kullanmalıyım ?
 

Maytronics dolphin güçlü filtreleme özelliği sayesinde 80 mikron ve daha üstü partikülleri temizleyebilir.

Bu sayede parlak ve göze hoş gelen bir havuza sahip olacaksınız.

Tek seferlik satın alacağınız bu ürünler sayesinde hijyenik detaylı havuz temizliğine sahip olursunuz.

Aynı zamanda çevre dostu olan bu robotik havuz temizleyicileri, içinde barındırdığı kirleri dışarı vermez.

Kimyasallarla yapılan temizlikten meydana gelebilecek zararları ve fazla su kullanımını önler.

Seçeceğiniz havuz robotunu iyi belirlemelisiniz. Havuz ölçünüze göre bir robot alarak tam anlamıyla verim alabilirsiniz.

Havuz kaplama malzemeleri seramik liner cam mozaik ve benzer kaplama malzemeleri oluşabileceği için ürünler de buna göre seçilmelidir.

Sadece fırçalamakla yetinmeyen dolphin havuz robotları duvara çıkabilme özelliğine sahiptir.

Böylelikle yosun oluşumunu en aza indirir.

Emiş motorunun güçlü olması sayesinde daha küçük kirleri bile havuzun her alanında temizleyebilir.

Uzun kablolu olarak üretilen havuz robotları fırdöndü sayesinde kablo dolaşımını engeller geniş havuzlar için idealdir. Dilerseniz uzaktan kumandalı modelleri de tercih ederek, zahmetsiz bir temizliğin önünü açabilirsiniz.
 
Özet: Dolphin havuz robotları aktif fırçalama ovalama özelliği ile essiz havuz temizleme imkanı verir.
 

Neden bir Dolphin havuz robotu seçmelisiniz?

 
Dolphin havuz robotları, birçok nedenle tercih edilebilir. İşte birkaç neden:

1 Yüksek performans: Dolphin havuz robotları, yüksek performanslı motorları ve özel tasarımı sayesinde suyun her köşesine erişebilir ve havuzu çok temiz tutar.
2 Otomatik çalışma: Dolphin havuz robotları, otomatik olarak çalışabilen akıllı cihazlardır. Bir kez ayarlandıktan sonra, havuzunuzu temizlemek için herhangi bir ek çaba harcamanız gerekmez.
3 Enerji tasarrufu: Dolphin havuz robotları, diğer temizleme yöntemlerine göre daha az enerji tüketirler. Bu, faturalarınızın daha düşük olmasına yardımcı olur.
4 Uzun ömürlü: Dolphin havuz robotları, dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve uzun süre kullanılabilirler. Bu, maliyetlerinizi azaltır ve uzun vadede tasarruf sağlar.
5 Kolay kullanım: Dolphin havuz robotları, kullanımı kolaydır ve herhangi bir teknik beceri gerektirmez. Bu nedenle, havuz sahiplerinin çoğu tarafından tercih edilirler.
 
İlk olarak, Maytronics Dolphin markası havuz robotlarında pazar lideri olarak tanınır ve konumlanır .
 
Bu markanın ürünleri, kusursuz bir üretim kalitesine ve verimliliğe sahip olma özelliğine sahiptir. 
 
Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle beraber, temizlik süresini yarı yarıya indirmektedir.

Hem ticari işletmeler hem de şahsi havuzlar için zaman ve paradan tasarruf edebileceksiniz.

Birçok kişinin aynı anda yüzdüğü havuzlarda zaman içinde diplerde ve taban ve duvarlarında kir birikmesi yaşanmaktadır.

Klasik yöntemlerle bu kirler saatler süren temizlikle alınabiliyor ve yinede tam anlamıyla bir sonuç veremiyor. 

Dolphin havuz robotları tamamen otomatik olması nedeniyle, kirlere derinlemesine nüfuz edebiliyor.
 
Bu sayede gözle görülmeyen partiküllerden ve havuz tabanında bulunan tortulardan kurtulmanıza yardımcı oluyor.
 
Dayanıklı malzemeden yapılması dolayısıyla uzun yıllar kullanmanıza da yardımcı oluyor. Havuz temizleyicinin gövdesinde bulunan kir torbası sayesinde uzun süre torba boşaltma sıkıntısı yaşamayacaksınız.
 
Maddi açıdan uygun olacak ve çalışanlarınızın ve kendinizin yorulmasını önleyecek sağlıklı berrak kristal bir havuza sahip olacaksınız.
 
Böylelikle temizliğe harcayacağınız fazla vakti diğer işlerinize yönlendirebilecek siniz.
 
Dolphin ev havuz robotu fiyatları buradan ulaşa bilirsiniz


Dolphin havuz robotu verimliliği
 
 

Genel olarak, bir Dolphin robotu, modeli ne olursa olsun, yüksek performanslı otomatik temizleme yeteneğine sahiptir .
 
Bu markadan bir cihaz seçmek, 1983 yılına dayanan yılların deneyimine güvenmek demektir. Her model, size en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için defalarca kanıtlanmış ileri teknolojiye sahiptir.

Üstün performans

En iyi havuz robotu m400 serileri Ultra verimli olacak şekilde tasarlanan Dolphin marka havuz robotları havuzunuzu en iyi şekilde temizler. Boyutuna ve şekline göre birbirinden güçlü birbirinden farklı modellere sahip olacaksınız. Bu özellik, "akıllı tarama" olarak da adlandırılan akıllı bir tarama sistemi sayesinde mümkündür . Aynı şekilde bir fırçalama sisteminin varlığı. İkincisi, genellikle bir yüzme havuzunun dibinde, köşelerinde ve kenarlarında bulunan yosun, bakteri ve diğer kalıntıları toplamak için kullanılır.

Aynı şekilde , bir Dolphin havuz robotunun su filtreleme ve emme yetenekleri de önemlidir. Bu nedenle, en küçük kirlilik parçacıklarının yanı sıra en büyük döküntüleri toplamadaki verimliliği test etmek artık gerekli değildir.

Güvenilirlik

Markanın havuz robotları , bir nesnenin önünü kesmesi durumunda otomatik olarak durabilen güvenilir motorlara sahiptir. Bu süreç, örneğin bir Kaliforniya yüzme havuzunda robot sudan çıktığında da etkindir. Bazı modellerde, motorun aşırı yüklenmesini önleyen engellerin etrafından dolaşmak mümkündür .
 
Havuz robotlarının özellikleri nelerdir?

En iyi Dolphin havuz robotunun seçimi , ikincisinin özelliklerine de bağlı olacaktır. Karşılaştırma yaparken , satın aldığınıza pişman olmamak için ayrıntılı model sayfasını okumak için zaman ayırın. Robota uygun kaplama türlerine ve filtreleme kapasitelerine özellikle dikkat edin. Bu kapasite mikron cinsinden ifade edilir ve 2 ile 70 arasında değişir. Sayı ne kadar düşükse havuzunuz o kadar iyi filtre eder.

Dip eğimli bir havuzunuz varsa, seçtiğiniz modelin o havuz tipi için tasarlanıp tasarlanmadığını kontrol edin.
 
Ayrıca yüksek olması gereken pompa çıkışına da dikkat edin. Dolphin havuz robotunun fırça tipi (genellikle açık havuzları etkili bir şekilde temizlemek için kauçuk), temizleme döngüsünün süresi, hortum uzunluğu ve ağırlığı da yeni robotunuzu seçme kriterleri arasındadır.

En iyi Dolphin havuz robotlarının çoğu, su hattını temizleyebilir; bu, ikincisi hızla tıkandığından hala önemli bir avantajdır. Ürünleri karşılaştırırken robot tekerleklerinin veya paletlerinin kaymaya karşı dayanıklı olup olmadığını da kontrol edin.

Havuz robotu nasıl kullanılır?

Bu tip ekipmanı doğru bir şekilde kullanmak için önce satın aldığınız modelin kullanım talimatlarını okumalısınız. Bu, üreticinin tüm tavsiyelerini bilmenizi sağlayacaktır.
 
Daha sonra havuz elektrikli süpürgenizi skimmer'a veya sedyeye bağlamanız gerekecektir. Süpürge fişi Hidrolik model olması durumunda, basınç robotu olması durumunda, bağlantı besleme ağzına veya hidrofora yapılmalıdır. Elektrikli robotlar ise basit bir prize veya pile bağlanır. Güneş, adından da anlaşılacağı gibi, güneş tarafından sağlanan enerjiyle çalışacaktır.

Daha sonra robotunuzu suya koyup çalıştırmanız gerekecektir. Hidrofor üniteleri için hidroforu çalıştırmadan önce havuz filtrasyon sistemini açtığınızdan emin olunuz.
 
Tüm bunların sonunda robot temizleyiciniz az çok hareket edecektir. Lavaboda daha az otonom. Hidrolik bir modelin havuzunuzun belirli alanlarını unutarak temizlemeye devam edebileceğini unutmayın.Bu nedenle,işinde makineyi yönlendirmek genellikle önemlidir. Öte yandan bir elektrikli model oldukça bağımsız olarak da çalışın - sadece seçtiğiniz bir temizleme programını çalıştırın ve işte!

Havuz robotlarının farklı türleri var mı?
 

Biraz Karşılaştırma yaparak, piyasada üç tip havuz robotu olduğunu göreceksiniz: hidrolik robotlar, elektrikli havuz robotları ve güneş robotları. Size en uygun olanı bir prueba yaparak seçebilirsiniz.

Dolphin hidrolik havuz robotu, filtrasyonun neden olduğu suyun kuvveti sayesinde kiri emer ve hareket eder. Özerkliği, kuşkusuz hidrolik robotu piyasadaki En iyilerden biri yapar . Bir amplifikatör ile donatılmış süpürge fiş devresi sayesinde hidrolik basınç robotları en verimliler arasındadır. Bir hortum, havuzun filtreleme sistemini rastgele hareket edebilen robota bağlar.

Bir Karşılaştırma sitesinde , özerklikleri için de parlayan Dolphin elektrikli havuz robotlarını da ayırt ediyoruz. Bunlar bir pil veya fiş tarafından sağlanan elektrik enerjisi ile çalışır.
 
Bazı markalar, havuza yerleştirilmiş kendi şarj cihazlarıyla elektrikli robotları tanıtıyor. Biraz daha pahalı olsa da en iyi Dolphin elektrikli havuz robotları kendi kendini şarj eder ve programlanabilir. Özellikle etkili olan bunlar, havuzunuzun su hattını, dibini ve duvarlarını gözetim olmadan temizleyebilir. Cihaz, kiri yüksek basınçlı su jeti ile gevşeterek havuz filtresine gönderir.

Daha az ticarileştirilmiş olan güneş robotu, yeşil insanlar için ilginç bir seçenektir. Güneş ışınlarıyla şarj olan bu tip elektrikli süpürge pille çalışır. Bir yüzey robotu olarak, havuzunuzun dibine çarpmadan önce yalnızca parçacıkları ve kiri yakalar. Bu nedenle duvarlar ve dipler için başka bir temizleme sistemi düşünmek gerekecektir.
 

Bir robot havuz temizleme robotu nasıl çalışır?
 
 

Havuz robotlarının kullanılan teknolojiye ve işlevselliğine bağlı olarak farklı çalıştığını bilmek önemlidir . Aslında bir hidrolik havuz robotu, ister basınç ister emiş olsun, konteynerdeki havuz pompası sayesinde hareket ederken kiri bir ön filtreye gönderir. Otonom bir elektrikli robot, bir veya daha fazla programlanmış temizleme işlemine dayanan bir operasyona sahiptir.
 
Bu nedenle, böyle bir model Fırça, duvarları, su hattını, dibi, merdivenleri ve su hattını temizleyin ve vakumlayın. havuzunuzun. Son olarak, hidroforlu bir model, yüksek basınçlı su jeti ile alttan ve duvarlardan gelen kirleri gevşetecektir. Daha sonra onları bir filtreye emecek veya havuz filtrenize göndereceksiniz.

Ne tür bir dolphin  havuzu robotu seçilmeli?

Teklifiyle bolluk ile karşılaşan Karşılaştırma siteleri , seçmek zorlaşır iyi temiz havuz tutmaya Dolphin Havuz Robot. Fiyat, bazı tüketicilerle dengeyi kesinlikle değiştirecektir. İçin daha iyi değer için para, Yunus Hidrolik Robot bunun tüm havuzun temizlenmesi için biraz zaman alsa bile, hayal kırıklığına uğratmayacak. Minimum bakıma ek olarak, mükemmel güvenilirlikten emin olabilirsiniz. Merdivenlerinizi temizleme fırsatını değerlendirmek istiyorsanız, bir hidrolik basınç robotu seçin.

Ancak en iyi elektrikli süpürgenin seçimi, havuzunuzun konfigürasyonuna da bağlı olacaktır.
 
Birkaç köşeli ve düz tabanlı küçük yer üstü veya yer altı havuzları, Dolphin hidrolik havuz robotları için çok uygundur. Hidrolik basınçlı robotlar tüm havuzlara uyum sağlar (açılı, eğimli mi?) Ve köşeleri ve kreynleri kolayca temizleyebilir. Ancak, gözlerinizi basınç robotuna ayarlamadan önce amplifikatörü kurabildiğinizden emin olun.
 
Ayrıca bu modelin merdivenlerinizi temizlemek için tırmanabileceğinden emin olun.

Dolphin elektrikli havuz robotu da tüm havuzlar için uygundur. Eğer tercihiniz elektrikli robot ise iki motorlu modelleri tercih edin. Küçük bir testten sonra , bu tür bir cihazın çok güvenilir olduğunu göreceksiniz. Yer üstü havuzunuz varsa tek motorlu robot yeterli olacaktır.

Havuz robotu bakımı
 
 

Robotunuzun uzun süre dayanmasını istiyorsanız bakım çok önemli bir adımdır . Ayrıca işini iyi yapmasını istiyorsanız, onu tutmanız gerekecek. Nasıl devam edilir? Bu nedenle, bir havuz robotunun çalışmasını optimize etmek için çeşitli öğelerin bakımının yapılması ve temizlenmesi gerektiğini bilmelisiniz.

Filtre

Ayrıca "balçık torbası" olarak da adlandırılan filtreyi, özellikle kendi filtreniz varsa, her kullanımdan sonra temizlemeniz önemlidir. Ek olarak, sadece temiz su ile durulamanız gerektiğinden temizlik çok basittir. Ancak, sizinki çok kirliyse ve kir zor çıkıyorsa, değiştirmeniz gerekeceğini unutmayın.

fırçalar

PVC veya köpükte, kötü veya aşınmış fırçalar yetersiz robot çalışmasının etkisine sahip olacaktır. Hatta ilk kullanımda olduğu gibi hareket etmeyecek ve havuz duvarlarınızda da çalışamayacaksınız. Bu nedenle periyodik olarak kontrol edilmeli ve gerekirse yenileri ile değiştirilmelidir.

Raylar veya tekerlekler

Bir robotun hareket etmede veya duvarlara tırmanmada bariz bir zorluk yaşaması durumunda, bunun tekerleklerin hasar gördüğü veya aşındığı anlamına gelebileceğini unutmayın. Bu nedenle, bunları periyodik olarak kontrol etmek çok önemlidir. İzler için, birbirlerinden çok uzak olup olmadıklarına bakın. Eğer öyleyse, onları değiştirmeniz gerekecektir.

pervane

Havuz temizleyicinizin bu bileşeni, özellikle saç telleri veya kalıntılardan kaynaklanan tıkanmalara maruz kalır. Bu tür bir durum, makinenin filtrasyonunu ve verimliliğini ciddi şekilde tehlikeye atacaktır. Bu nedenle, pervanenin durumunun çok düzenli olarak kontrol edilmesi önemlidir. Ağır şekilde bloke olmuşsa, değiştirmeniz gerekecektir. Her durumda, nasıl devam edeceğinizi bilmek için öncelikle kullanım talimatlarına güvenin.

Robotun dışını ve deposunu temizleme

Dolphin havuz robotunuzun bakımını düzgün bir şekilde yapmak istediğiniz sürece , dış bakımına da dikkat etmeniz gerekecektir. Bunu yapmak için her kullanımdan sonra mutfak robotunuzu biraz sabunlu suyla temizlemeyi unutmayın. Makineyi mikrofiber bir bezle durulayın ve kurulayın. Dikkatli olun, robotunuzu asla güneşte kurutmayın. Kaydetmek için, sadece satın aldığınız model varsa sepetinize atmalısınız.

Ayrıca Dolphin temizleyicinizi sudan çıkarmak için özellikle elektrikli model ise asla güç kablosundan çekmeyin. Aynı şey karada taşınması için de geçerli. Her şeyden önce, her zaman özel tutamacı kullandığınızdan emin olun.
Tüm bu nedenler bir arada ele alındığında, Dolphin havuz robotları, havuzunuzu temizlemek için en etkili, verimli ve uygun maliyetli çözüm olabilir. 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.