Astral Fluıdra Havuz Malzemeleri

08-04-2020 12:44
Astral Fluıdra Havuz Malzemeleri

Astral Fluıdra Türkiye Havuz Malzemeleri

Havuzlar hangi amaçla yapılıyor olursa olsun, her zaman temiz ve bakımlı olmak zorundadır. Havuzların yapımı, tasarımı ve bakımı için farklı havuz malzemeleri kullanılmaktadır. Özellikle büyük yüzme havuzları için neden astral fluidra havuz malzemeleri kullanılmalıdır? Bunun açıklaması, ürünlerin kalitesi ve uygun fiyat seçenekleri gösterilebilir.
 
Havuzlar için, temizleme fitreleri, sirkülasyon pompaları, kimyasallar, havuz kenar malzemeleri, merdivenler gibi çok farklı ürünlere ihtiyaç vardır.
 
Astral fluidra havuz malzemeleri online olarak satın alınabiliyor ve ürünler için satıcı firmalardan destek hizmetleri alınabiliyor.
 
Kısaca eski adı Astral havuz malzemeleri yeni adı Fluıdra havuz'dan bahsetmek gerekir ise 
 
Fluidra, özel havuzlar inşa etmek ve bakımını yapmak için gerekli olan ürünlerin yanı sıra ürünler üretmekte ve dağıtmaktadır.

Fluidra, pompa ve filtrasyon üniteleri, aydınlatma, koruma ve güvenlik özellikleri, kaplamalar, süs şelaleleri, dezenfeksiyon ve su arıtma ürünleri, ısıtma, otomatik temizlik, bağlantı ve ev otomasyonu gibi en kapsamlı ürün yelpazesine sahiptir .

Bir havuzun sahibi kadar eşsiz olduğunu söylüyorlar. FLUIDRA, GRE ve Laghetto'nun yer üstü havuzları, AquaForte'nin doğal havuzları ve AstralPool'un lüks paslanmaz çelik havuzları gibi beton havuz kabuklarına alternatifler sunar.

Müşterilerimizin her zevke uygun bir dizi çözüm.

Ticari havuzlar
Fluidra, ticari havuzları , oteller ve tatil köylerindeki havuzlar, belediye havuzları, üst düzey rekabet havuzları, spa ve sağlıklı yaşam merkezleri, lagünler ve çeşmeler gibi kamusal kullanım için olanlardan herhangi biri olarak kabul eder .

Uçtan uca projeler için artan uluslararası talebe cevap vermek için Fluidra'nın kendi mühendislik birimi olan  Fluidra Engineering vardır . Uzman ekibi, dünyadaki su tesislerinde projelerin tasarlanması ve yürütülmesine yardımcı olmak için fikirler bulma konusunda uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir.

Su arıtma, sulama ve sıvı işleme
Fluidra Cepex markasıyla fıskiyeler, difüzörler, kontrolörler ve boruların yanı sıra tam konut ve ticari sulama sistemleri tasarlar ve tedarik eder .

Havuz dünyasının ötesinde Fluidra, endüstriyel sıvı kullanımı  ve akış kontrolü için Cepex tarafından üst düzey bir ürün yelpazesi üretmekte ve dağıtmaktadır  .   

Fluidra ayrıca kireç çözme üniteleri, ters ozmoz temizleyicileri ve filtrasyon sistemleri gibi evlerde ve kamu binalarında kullanılan suyun kalitesini artırmak için çözümler sunar .

Bu faaliyetler, Fluidra'nın endüstriyel müşterilerine sunduğu hizmet ve ürünleri, günlük işlerini kolaylaştırmak ve böylece müşterileriyle ilişkilerini daha pürüzsüz hale getirmek amacıyla desteklemektedir. 
 

Havuzların Temizliği

Havuz sularının temiz olması görüntü ve insan sağlığı açısından önemlidir. Havuzlar, çok sayıda kişi tarafından kullanıldığı ve havadan suya karışacak çeşitli partiküller nedeniyle kısa sürede kirlenecektir.
 
Tüm havuz sistemlerinde astral fluidra temizleme filtreleri kullanılarak, havuz suyunun sürekli olarak filtreden geçirilmesi sağlanabiliyor. Havuz sirkülasyon pompası havuz dibinden suyu emer ve basınçlı olarak filtreden geçirerek, besleme deposuna ulaştırır. Besleme deposundan temiz su havuza verilir. Bu dolaşım nedeniyle havuz suyu sürekli olarak temizlenmiş olur.

Astral Marka Ürünler

Havuzların kullanışlı hale getirilmesi için çeşitli malzemeler kullanılır. Havuza girmeden önce ve havuzdan çıktıktan sonra duş almak sağlık açısından önemlidir. Astral fluidra ürünleri arasında duş takımları da bulunmaktadır. 
Havuz için ihtiyaç duyulan ürün türlerinden bazıları şunlardır;
 
Astral Fluıdra Havuz pompaları

Astral Fluıdra Havuz filtreleri
 
Astral Fluıdra Havuz ısıtma sistemleri

Astral Fluıdra Jakuzi spa sauna wellness sistemleri

Astral Fluıdra Havuz Kimyasalları

Astral Fluıdra Led Havuz aydınlatma lambaları

Havuz malzemeleri arasında, astral marka çok fazla ürün çeşidi bulunmaktadır. Havuz yapısına uygun farklı özelliklere sahip ürünler seçilerek satın alınabiliyor.
 
Havuz Merdivenleri

Havuz malzemeleri arasında merdivenler önemli bir yere sahiptir. Merdivenler, havuza giriş ve çıkışları kolaylaştırırken, tasarımı ile şık görünüm sağlamaktadır.
 
Astral fluidra marka ürünlerin neden tercih edilmesi gerektiği konusunda, havuz merdivenlerinin dayanıklı ve paslanmaz çelikten olması gösterilmektedir. 

Havuz merdiven çeşitleri, havuz yapısına göre, 2 – 3 – 4 – 5 basamaklı olarak yapılabiliyor. Havuz merdivenleri, havuzda belirlenen yere vidalama yöntemi ile monte edilerek, sağlam ve güvenli bir şekilde kullanılması sağlanır.
 
Astral havuz merdivenleri, kullanım durumuna göre dik ya da belirli bir açıda eğimli olarak hazırlanır. Eğimli merdivenler daha çok fiziksel tedavi amaçlı kullanılan havuzlar için üretiliyor.
 
Havuz Pompaları

Havuzların suyunun sürekli hareket halinde olması gerekir. Bunu sağlayabilmek için kendinden emişli ve basmalı pompa çeşitleri kullanılır.
 
Astral Fluidra havuz pompaları, farklı kapasitelerde üretiliyor. Bunun nedeni her havuz yapısına uygun pompa çeşidinin bulunmasıdır. 

Küçük havuzlar için büyük kapasiteli pompaların kullanılması, hem enerji sarfiyatını artıracak hem de yüksek basınç nedeniyle küçük ölçekli filtrelere zarar verebilecektir. Bunun için havuz kapasitesine uygun pompanın seçilmesi gerekiyor.
 
Astral havuz pompalarını seçerken, kum filtrelerinin de pompaya uygun ölçülerde seçilmesi gerekiyor. Havuz pompalarının su giriş bölümünde filtreler kullanılır. 

Havuz suyu içerisindeki büyük partiküllerin pompa içerisine girmesi önlenir.
 
Astral filtre havuz malzemeleri, dayanıklı ürünler olduğu için uzun süre bakım gerektirmeden kullanılabilmektedir.
 
Ürünlerin maliyetinin ve bakımlarının ekonomik oluşu havuzlar için avantaj sağlıyor. Buna benzer nedenlerden dolayı Astral havuz malzemeleri tercih ediliyor. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.