Sauna Aksesuarlari

16-03-2021 12:48
Sauna Aksesuarlari

Sauna aksesuarları

Kendi saunanızı mı inşa etmek istiyorsunuz yoksa yeni sauna teknolojisine mi ihtiyacınız var? Sauna mağazamızda doğru sauna aksesuarlarını bulacağınızdan emin olabilirsiniz . Ev saunanız için sauna banyosu için çok sayıda sauna malzemesi de mevcuttur. En önemli sauna aksesuarlarından başlayarak, evdeki saunanızı rahatlatıcı, özel bir deneyim haline getiren sauna ürünlerine birlikte göz atalım.

Sauna Isıtıcısı

Her saunanın "itici gücü" sauna ısıtıcısıdır . Sauna sobaları , çıkış gücüne bağlı olarak ısıyı sauna taşlarına ileten ve böylece saunayı ısıtan belli sayıda ısıtma çubuğuna sahiptir. Fırınların farklı çıkışları sayesinde 4,5 m³ ile 14 m³ arasındaki saunalar etkin bir şekilde ısıtılabilmektedir. "Kuru" sauna banyoları için klasik Fin saunası ısıtıcısından saunanın ek "nem işletimi" için biyo-kombi ısıtıcıya kadar , ilgili kontrol cihazlarıyla birlikte 3 kW ile 9 kW arasında geniş bir soba yelpazesine sahibiz.

Sauna Kontrolü

Çoğu sauna ısıtıcısının entegre bir kontrolü yoktur. Hem bunu hem de kabin aydınlatmasını rahatça çalıştırabilmek için çok çeşitli sauna kontrolleri vardır. Sauna kontrol düzenler ve izler ısıtıcı tüm işlevlerini ve herhangi sauna önemli bir parçasıdır. Sauna denetimleri tüm (12h genişletilebilir) 6h'dan bir ısıtma süresi sınırı ve entegre aşırı sıcaklık koruması ile bir sıcaklık sensörü vardır. "Kuru" bir sauna banyosunu kontrol edebilen kontrollerin yanı sıra ek bir "nem işlemi" sağlayan kontrol cihazları da vardır.

Uygun bir sauna kontrolüne sahip olup olmadığınıza bakılmaksızın Analog sıcaklık ayarı veya dijital ayarlı ve net renkli ekranlı özel sauna kontrol cihazı ve 2 sensörlü sistem ile, doğru ürünü bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Sauna Kontrol Üniteli Sauna Isıtıcı Setleri

Sauna ısıtıcı setleri tekabül sauna çeşitli işlevleri ve hizmetleri ile sauna ısıtıcılar birleştirmek farklı kontroller oluşturulmuştur. Örneğin bio-kombi sobalar tüm kontrol cihazlarıyla uyumlu olmadığından veya bazı kontroller saunanın "nem modunu" ayarlayamadığı için sauna ısıtıcı setlerinin altındaki uyumlu cihazları sauna kontrolü ile birleştirerek üretilmiş ürünleri bulabilmeni mümkündür.

Taşlar, Silikon Kablolar, Sauna Isıtıcı Aksesuarları

Her sauna ısıtıcısının , ısıyı ısıtma çubuklarından saunaya hızlı bir şekilde aktarması için sauna taşlarına ihtiyacı vardır . Bu amaçla farklı fırınlarda farklı miktarlarda sauna taşları kullanılmaktadır . Genellikle ihtiyaç duyulan miktar bu olduğundan, olivin diyabaz taşları 20 kg olarak paketlenmiş olarak sunuyoruz.

Isıtıcının kontrol edilebilmesi için çoğu durumda sauna kontrolüne bir bağlantı kurulmalıdır. Kontrol fırına zaten entegre edilmiş olsa bile, yine de fırına giden bir yüksek voltaj kablosuna ihtiyacınız vardır. Bunun için saunanın yoğun sıcağından kaynaklanan sorunlardan kaçınmak için ısıya dayanıklı silikon kablolar kullanılmalıdır. Burada , kontrol için güç kaynağı hattından kabin aydınlatmasına kadar her şeyi bağlayabilmek için + 180 ° C'ye kadar dayanıklı silikon kablolar bulacaksınız .

sauna-tasarimi

Ayrıca sıcaklık sensörleri, sensör kabloları, tekli yedek ısıtıcılar ve çok daha fazlası gibi ısıtıcı aksesuarları ve yedek parçaları . bu kategoride bulunabilir. Örneğin, FI fırın sensörünüzdeki aşırı sıcaklık sigortası erirse, tamamen değiştirilmelidir. Bunun için bireysel sıcaklık sensörleri ve diğer birçok sauna aksesuarı vardır . Ya da saunanızı daha hassas bir nem ölçümü için bir nem-sıcaklık sensörü ile donatmak istiyorsanız - ve böylece biyo-kombi fırınınızın nem fonksiyonunun daha hassas kontrolü olacaktır.

Sauna Kovası ve Sauna Kepçesi

Sauna ısıtıcısı, sauna taşları ve sauna kontrolleri gibi en önemli sauna aksesuarlarının yanı sıra infüzyon kovaları ve sauna kepçeleri gibi eşyalara da ihtiyacınız var . Fırında bulunan sıcak sauna taşlarını sulamak için bu gereçlere ihtiyacınız olacak. Bu işleme sauna infüzyonu denir. Sauna kovası ve sauna potası kategorisinde farklı versiyonlar bulacaksınız , sauna banyonuzu daha da keyifli hale getirmek için size uygun sauna aksesuarlarını arayın .

Sauna Aksesuar Setleri

Sauna aksesuar setleri evde mükemmel bir sauna infüzyon sahip sağlayacak ve kesinlikle sauna temel donanıma dahildir. Sauna aksesuar setleri sürümüne bağlı, sauna kovası, sauna kepçenin oluşur ve bu tür sauna banyosu bir zevk yapmak bir kum saati, termometre / higrometre, sauna kontrol kartı ve kokulu yağ seti, gibi ek yararlı aksesuarları a

Sauna infüzyonu ve sauna kokusu

Sen yapabilir sauna infüzyon düz su veya birlikte karıştırılarak infüzyon su ile sauna koku konsantresi . Sauna infüzyon konsantreleri farklı koku ve etki şekillerinde mevcuttur. Temel buharları solumak, nefes alma, duyu ve sağlık üzerinde olumlu etkilere sahip olabilir. sauna kokuları banyou vurgulamak içindir ve farklı infüzyon çeşitleri kutlanmaktadır ve bu nedenle ev saunada bir deneyiminde daha kaliteli bir terleme yapar.

Sauna Mentol Kristalleri

Bizim mentol kristalleri su olmadan İnfüzyonunuza yapabileceğiniz doğal bir üründür. Kristaller ya doğrudan sıcak taşlar üzerinde kullanılabilir ya da infüzyon kovasında suyla seyreltilebilir. Ayrı ayrı başka bir wellness deneyimini bir araya getirebilirsiniz: Sauna infüzyonumuza birkaç gram mentol kristali ekleyerek , kendi koku notlarınızı oluşturabilirsiniz. Mentol kristalleri böylece yalnızca doğru miktarda test etmek sıcak taşlar üzerinde birkaç kristaller yerleştirmek çok yoğundur.

Sauna Nemlendirici

Sauna nemlendirici kategorisi , otomatik infüzyon sistemlerini ve çeşitli sabun taşlarını içerir . Otomatik infüzyon sistemleri , kokulu suyun sıcak sauna taşlarına yavaş ve istikrarlı bir şekilde damlamasına izin vererek sauna infüzyonunu çok daha kolay hale getirir. Sabuntaşı , içinde doğrudan kullanılan sauna sobası tuğlalarının içine buharlaşması için bir koku yağı konsantresi veya infüzyon suyu görevi görür.

Sauna Tuzu

Duş ve sauna tuzu ile sauna seansı tamamen moda . Cildinize en iyi şekilde bakmak ve temizlemek için Ölü Deniz'den doğal iz elementler içeren mineralce zengin sauna peeling tuzlarını çeşitli tiplerde sunuyoruz . Nazik peeling etkisi cildinizi gözeneklere kadar temizler, kan dolaşımını iyileştirir ve size harika bir kadifemsi yumuşaklık hissi verir.

Sauna Balı ve Sauna Bakımı

Sauna banyosu sırasında ve sonrasında bakım için sauna gibi sauna bakım ürünleri sunuyoruz . B. Sauna bal kremi ve saunadayken cilde yeterli nem sağlayan farklı kokularda sauna peelingi .

Sauna Işığı

İlgili ahşap perdelere sahip sauna ışıklarımız , saunanızda hoş ve parlamayan bir ışık yaratır. Yumuşak ahşabın görünümü ve tasarımı sayesinde ahşap paravanlar sauna ortamına mükemmel uyum sağlar . Halojen ampuller veya LED ışık şeritleri ve çeşitli parlama ekranları gibi çeşitli ışık kaynakları sunuyoruz.

sauna-isikleri

Renkli Işık Terapisi ve Sauna Hoparlörleri

Renkli ışık terapileri ile sauna hissinizi yeniden tanımlayabilirsiniz. Dolaylı, çok yumuşak ve kesinlikle titreşimsiz ışıklar, saunanızda şehvetli, rahatlatıcı anlar sağlayan hoş bir iyi hissettiren atmosfer yayar. Nemli koşullarda kullanıma uygun , ısıya dayanıklı sauna hoparlörlerimiz , aynı zamanda evinizin saunasında kendinizi iyi hissettiren atmosfere katkıda bulunur. Bunlar, sauna banyosu sırasında en sevdiğiniz müziği - örneğin rahatlama müziği - dinleyebilmek için ev müzik sistemine bağlanır.

Sauna Termometresi ve Higrometre

Bir sauna termometresi , saunadaki sıcaklığın yoğunluğunu doğru bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olur. Sauna ısıtıcınız ek bir buharlaştırıcıya sahip bir biyo-kombinasyon ısıtıcı ise, bir higrometre size bağıl nemi gösterebilir . Mağazamızda ayrı cihazlar olarak sauna termometreleri ve sauna higrometrelerinin yanı sıra tek bir cihazda kombine termo- / higrometreler bulunmaktadır. 

Higrometreler saunadaki nemi ölçmek ve düzenlemek için kullanılır. Oda sıcaklığını bir termometre belirler. Saunada güvenli ve uygun bir mikro iklim oluşturmak için higrometre-termometre gereklidir. Yüksek sıcaklık, yüksek nem ile birleştiğinde güvenli olmayan bir ortamdır.

Sauna Kum Saati

Saunanın süresi elbette kendi takdirinize bağlıdır. Bununla birlikte, bir sauna kum saati süreyi belirlemenize yardımcı olabilir . Ahşap iskeleti ve farklı renklerdeki kumuyla kum saati , saunanın ambiyansını tamamlıyor .

Sauna Başlıkları ve Sauna Yastıkları

Sauna koltuk başlıkları , kabinde özellikle rahat olmanıza yardımcı olur. İsterahşaptan yapılmışbasit bir sauna başlığı , ister ergonomik olarak uyarlanmış bir baş ve sırtlık veyaelde yıkanabilir malzemelerden yapılmış uyarlanabilir bir sauna yastığı.

Sauna Havluları, Sauna Tekstilleri

Farklı renklerde yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış sauna havluları . Bu yüksek kaliteli havlu havlular nemi özellikle iyi emer ve sauna tezgahlarınızı sauna ahşabında istenmeyen ter lekelerinden korur.

Sauna Kuralları ve İşaretleri

Bir sauna kural işareti size sauna banyosu optimal dizisini belirlenmesine yardımcı olur. Farklı grafiklerle bu işaretler, bir sauna seansı için banyo kurallarının kaba bir yönünü verir - özellikle saunaya yeni başlayanlar için, böylece kendi sağlığınız elbette ön plandadır. Bu işaretler ahşap ve plastik olarak mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.