Neden E-Havuz Market?

20-04-2022 00:29
Neden E-Havuz Market?

E-Havuz Market 

Teknoloji yaşama, çalışma ve alışveriş yapma şeklimizde devrim yaratmaya devam ederken, havuz endüstrisinin geride kalmaması şaşırtıcı değil.

e-Havuz Market, havuz üreticileri ile müşterileri bir araya getiren, havuz ürünleri ve hizmetleri için alışveriş yapmayı her zamankinden daha kolay hale getiren yenilikçi bir çevrimiçi platformdur. 

Uzun yıllardan bu yana havuz ekipmanları ve havuz ile alakalı çeşitli hizmetlerin sunulduğu E-Havuz Market günümüzde siz degerli müşterilerimizin sayesinde havuz ürünleri uygulama ve satışı hususunda en çok tercih edilen ve ağını giderek büyüten bir marka olmaktadır. 

1995 yılında Deva Havuz ismiyle, Bodrum merkezli olarak kurulmuş olan e-havuz market, 2014 yılında tüm Türkiye’yi havuz malzemeleri ile buluşturmak adına e-ticaret sitesini açmış ve Türkiye’nin her noktasına hizmet götürmeye başlamıştır.

2015 yılında Bodrum’da ikinci mağazasını açmış olan e-havuz market Bodrum, havuz mekanik taahhüt ve havuz bakımı ve havuz kimyasalları konularında 2 ad fiziki mağazalarında hizmet vermeyi sürdürmektedir.

E Havuz Market, çok çeşitli havuz malzemeleri ve ekipmanlarını tek bir platformda sunarak, çalıştırma için havuzun yükünü basitleştirmeye yardımcı olur.

e Pazar yeri ayrıca, karşılaşabilecekleri güçlükleri bastırmalarına yardımcı olmak için kunusunda uzman tavsiyesi ve desteği sağlar.

e_havuz_market_havuz_ürünleri_satış_magazası

e Havuz market olarak yeni magazamızda havuz ürünleri toptan parakende satışı ve havuz mekanik taahhüt ile ilgili tüm hizmetleri vermektedir.

Bu bağlamda havuzla ilgili aradığınız her şeyi tek çatı altında toplayan E-Havuz market havuz yapı malzemeleri gelişen teknoloji ile sizlere hizmet vermektedir.

Havuz ile ilgili tüm malzemeleri bir arada sunan 400m2 deposu ve 300m2 showroom alanı ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir.

E Havuz Market'in fiyatları diğer havuz malzemeleri bayileri ile rekabet edebilir niteliktedir.

Havuz kimyasalları, ekipmanları Havuz temizlem robotları ve aksesuarları dahil olmak üzere geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunarlar. Çevrimiçi platformları kullanıcı dostudur ve işlemci bir alışveriş deneyimi sunar.

E Havuz Market, gerçek mekanda faaliyet gösteren sınıflara kıyasla, online alışveriş ve kapıya teslim kolaylığı sunuyor.

Ayrıca teknik destek sağlamak için hazır bir uzman ekip var.

e_havuz_markete_havuz_ürünleri

Günümüzde Dolphin Havuz robotları Ege Bölgesi yetkili servisliği E-Havuz Market bünyesindedir.

Deneyimli kadrosu ile kimyasal danışmanlık hizmetleri ile havuz için ihtiyaç duyulan doğru ürüne ulaşmanız sağlanır.

E-Havuz Market Kuruluş Amacı

e_havuz_market_havuz_kimyasalları 

E-Havuz Market, müşterilerine havuz ile ilgili tüm ekipmanları bir arada bulabileceğiniz uygun fiyatı ve ürün seçenekleri sunmaktadır. E-Havuz market gelişen teknolojiyi sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına yakından takip etmektedir. Bu sayede havuz ile ilgili aradığınız her şeyi bir arada kaliteli ve uygun fiyatı garantisi ile sunmaktadır.

Kolay ve Kullanıcı Dostu Online Sipariş Sistemi

Platformun web sitesi, müşterilerin havuz malzemelerine kolayca göz atmasına ve sipariş vermesine olanak tanıyan basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Sadece birkaç tıklama ile havuz sahipleri siparişlerini verebilir ve malzemelerinin kapılarına kadar teslim edilmesini sağlayabilir

Farklı markaların ürettiği ekipman, kimyasal ve havuz için gerekli tüm ürünlere ulaşmayı oldukça kolaylaştırmıştır.

Yüksek kalite ürünleri tek tıkla kullanıcının hizmetine sunan E-Havuz deneyimli kadrosu ile tüm ihtiyaçlarınıza karşılık vermeyi amaçlıyor.

Kolay ve Kullanıcı Dostu Online Sipariş Sistemi

Platformun web sitesi, müşterilerin havuz malzemelerine kolayca göz atmasına ve sipariş vermesine olanak tanıyan basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Sadece birkaç tıklama ile havuz sahipleri siparişlerini verebilir ve malzemelerinin kapılarına kadar teslim edilmesini sağlayabilir

E havuz Market Bünyesinde Satılan Ürün Kategorileri

 e_havuz_market_havuz_temileme_robotları

E-Havuz market bünyesinde kurumsal ve bireysel havuzlar için tüm havuz ekipmanlarını bir arada bulmanız mümkündür. E-Havuz Market’te bulabileceğiniz ürün kategorileri;

·Havuz aydınlatma çeşitleri ve ekipmanları,

·Havuz robotları,

·Havuz kimyasalları,

·Havuz sistemleri,

·Havuz pompaları,

e_havuz_market_havuz_pompaları

·Havuz kimyasal seti,

·Havuz ekipmanları,

·Jakuzi ve sauna malzemeleri,

·Havuz filtreleri,

·Havuz temizlik malzemeleri,

·Tuzlu havuz sistemleri

Özel havuzlar, süs havuzları, ticari havuzlar ve tuz havuzları gibi tüm havuz ekipmanlarının bakım, temizlik, yapım ve geliştirme ürünlerini bulmanız mümkündür. Geniş ürün çeşitliliği ile her ihtiyaca uygun seçenekleri internet sitesinden güvenle temin edebilirsiniz.

Neden E-Havuz Market?

e_hauz_market_havuz_pompaları 

Havuz ekipmanları satışı teknik bilgi ve deneyim gerektiren konulardır. Doğru ürünlerin temini, kullanım şekilleri ve müşteri odaklı ürün önerisi alanında bilgili kişilerin yapması gereken işlerdir.

E-Havuz Market;

.İhtiyacınız olan ekipman ve malzeme konusunda yeterli bilgiye sahip degil iseniz konusunda uzman olan ekip arkadaşlarım sayesinde dogru ürüne yönlendirme ve gereksiz zaman ve para kaybından kurtulursunuz e-havuz marketin başarısının altında konusunda uzman ekip ve ihtiyaca göre dogru ürün secimi vardır.

.Satış sonrası teknik destek

·Yılların verdiği tecrübe ile müşteri memnuniyetini ön planda bulundurması,

·Son teknoloji ürünleri satışa sunması,

·Tek tıkla istenilen ürüne ulaşım kolaylığı,geniş stok agı

e_havuz_market_deposu

·Türkiye’nin her yerine hızlı ve güvenli kargo olanağı sunması.

.Rekabatci fiyatlar

.Peşin fiyatına taksit imkanı

.Kaliteyi ucuza almanın en kısa yolu e-havuz market

.İşimiz gücümüz havuz

Ve daha pek çok avantajı ile tercih sebebi olmuştur.

Dolphin Havuz Robotları Ege Bölgesi yetkili servisliğini de yapmaktadır. 22 yıllık profesyonel hizmeti, geniş stok ağı, alanında uzman teknik personelleri ile müşterilerini doğru ürüne yönlendirerek müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyor.

 e Havuz Marketin Diğer Havuz Ürünleri Perakendecileri Üzerindeki Etkisi

E Havuz Market'in başarısı, diğer havuz firmalarının çevrimiçi platformlarına yatırım yapma ve ürün tekliflerini genişletme konusunda ilham verdi.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Havuz marketlerinde hangi malzemeler bulunur?

Havuz marketlerinde yüzme havuzu malzemeleri, havuz bakımı için gerekli gerekli olan havuz ekipmanları havuz kimyasalları ve havuz temizliği için kullanılanlar, güvenlik için bileşenler ve havuz keyfi için gerekli olan öğeler bulunur.

2. Havuz marketlerinde hangi havuz malzemeleri en çok satılır?

En çok satılan havuz malzemeleri arasında havuz kimyasalları, havuz filtreleri, havuz temizleme ekipmanları, havuz robotları, havuz aksesuarları ve havuz mobilyaları yer almaktadır.

3. Havuz malzemeleri nelere dikkat edilecek?

Havuz malzemelerinin saklanması, havuzunuzun özellikleri ve malzemelerine uygun malzemelerin saklanması gerekir. Ayrıca malzeme kalitesi, marka ve fiyat gibi yerleşik de göz önünde bulundurmanız önerilir.

4. Havuz deposunu elde etmek için hangi malzemeler kullanılabilir?

Havuz güvenliği için kullanılan malzemeler arasında havuz çitleri, havuz alarm sistemleri, havuz kaplamaları ve havuz şamandıraları yer almaktadır. Bu havuzlarınızın güvenliği açısından oldukça önemlidir.

e-havuz market ile ilgili daha fazla bilgiye hakkımızda bölümünden ulaşa bilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.