Akıllı Havuz Otomasyonu

16-12-2020 14:07
Akıllı Havuz Otomasyonu

 Zodiac Akıllı Havuz Otomasyon Sistemi 

 
Ev otomasyon sistemleri hayatı kolaylaştıran teknolojik yenilikler her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaktadır. Havuzunuzu daima denetleyen, acil durumlarda sizi uyaran, uzaktan da takip edebileceğiniz bir havuz otomasyon sisteminiz olsun istemez misiniz? havuz otomasyon sistemleri ile havuz suyu sıcaklığını havuz ph klor sevisiyelerini havuz pompa çalışma sürüsü havuz aydınlatma ışıkları gibi birçok havuz ekipmanlarını app ile kolayca kontrol eder ve gözlemleye bilirsiniz.

Havuz otomasyonu aynı mantığı takip eder: Neden havuzunuz için 7/24 endişelenmelisiniz? Vanaların döndürülmesinden havuz sıcaklığının ayarlanmasına kadar kontrol edilmesi kolay olmalıdır. Bir AquaLink® havuz otomasyon sistemi ile , bunu ve daha fazlasını piyasadaki en yüksek puanlı havuz kontrol uygulaması olan iAquaLink® kullanarak yapabilirsiniz.

Artık, iAquaLink'in  çeşitli ev otomasyon sistemleriyle entegrasyonu sayesinde ev otomasyonu ve havuz otomasyonu birlikte çalışıyor .

Akıllı Ev, Akıllı Havuzla Tanışın

 havuz_otomasyon

Yatmadan önce havuz spayı kapatmak veya misafirleriniz gelmeden önce havuz sıcaklığını kontrol etmek mi istiyorsunuz? Bu ve diğer havuz ve spa kontrollerini, iAquaLink aracılığıyla AquaLink RS entegrasyonu ile doğrudan evinizin rahatlığından yönetebilirsiniz. 

Havuzu ve spayı kapatıp açın, aydınlatma ve su özelliklerini yönetin ve su sıcaklığını (filtre pompası açıldığında) kontrol edin, bunların hepsini ev otomasyon panonuzdan yapın. Sahip gerçekleşmesi halinde zodiac Alpha akıllı havuz robotu, hatta çok da havuz temizlik; kontrol edebilirsiniz.

Bunların hepsi kendi başına güzel, ancak gerçek güç, bu kontrolleri ev otomasyon rutinlerinizle entegre ettiğinizde ortaya çıkıyor. Örneğin, panonuzda evde yumuşak caz müziği çalan, ışıkları kısan, havuzu ısıtmaya başlayan ve şelalenizi aydınlatan tek istekli bir sahne veya rutin oluşturabilirsiniz. Veya Pazar, normal havuz gününüzse, sistemin haftada bir kez havuzu otomatik olarak doğru sıcaklığa ayarlamasını sağlayabilirsiniz. Olasılıklar neredeyse sonsuzdur.

Alexa, Lütfen Her Şeyi Yapın

Alexa ayrıca size yepyeni bir lüks seviyesi olan sesli komut da veriyor. Kanepede televizyon izlediğinizi ve en sevdiğiniz programdan sonra dalmaya karar verdiğinizi varsayalım. Basitçe "Alexa, havuz sıcaklığını 72 dereceye ayarla" demeniz yeterli. Ya da önceden belirlenmiş bir rutininiz varsa, sadece "Alexa, işleri rahatlatın" deyin ve ortamın, güverte jetlerine kadar tercihlerinize göre ayarlanmasını izleyin.

Bu hoş durumu kurmak zor değil. İAquaLink aracılığıyla her şey hızla senkronize edilir. Artı, iAquaLink'in kullanışlı işlevselliğini akıllı telefonunuzda sürdürmeye devam edersiniz, yani WiFi bağlantısı sayesinde kontrolleri uzaktan ayarlayabilirsiniz. Spor salonundan eve giderken spa ısıtıcısını açmak için Alexa veya iAquaLink uygulamasını kullanın, böylece eve vardığınızda atlamaya hazır olur.

Havuz Otomasyonu Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Akıllı ev entegrasyonu, uzun bir havuz otomasyonu avantajları listesinin en yenisidir. Örneğin, havuz profesyonel olabilir verimliliğini artırmak kullanarak değişken hızlı pompa ayarları kurarak Jandy® iQPUMP01 . Ve günün sonunda, önce soğuk karanlıkta dolaşmak zorunda kalmadan gece yüzmeyi hepimiz sevmez miyiz?

Akıllı havuzunuzu ve akıllı evinizi düzende yüzmeye hazır mısınız?
 
Zodiac exo tuz klor jeneratörü ile ekonomik havuz otomasyon sistemi 
 
Hepsi bir arada exo Tuz klor jeneratörü ile havuz suyun kalite kontrolü tek bir cihaz üzerinden yapılabilmektedir.
 
Zodiac exo tuz klor jeneratörü ile neleri kontrol edebilirim?
 
exo ile havuz suyu ph ve orp klor değerleri havuz suyu sıcaklığı havuz pompası kontrolü timmer saatli havuz aydınlatma ışıklarını bahçe aydınlatma karşı akıntı sistemlerini havuz ısıtma sistemleri alpha serisi havuz robotları gibi bir çok havuz elektrik ekipmanlarını aqualink uygulaması ile tek bir noktadan kontrol edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.